Het is niet meer wat het is

De bestelde spullen laten erg lang op zich wachten. Spullen voor 17.00 uur besteld nog nooit de volgende dag in huis gehad, ook voor Covid-19 niet. Maar je kon ervan uitgaan dat je het wel in die week thuis bezorgd werd. Nu is het tegenwoordig zo dat je op je hele bestelling moet wachten als er 1 ding niet voorradig is. Nu al 2 x gehad dat ik 3 weken moest wachten op mijn bestelling terwijl er beide keren hondenbrokken bij zaten waar ik echt niet zo lang op kon wachten. Om deze reden al meer dan eens de bestelling geannuleerd (niet door laten gaan) en het bij een andere webshop besteld.

Snelle levering, echter product heeft niet correcte afmetingen voor mijn luik

Product netjes verpakt, snel geleverd en kwaliteitsvol, echter komt niet overeen met de afmetingen van mijn lui

Heel goed en snel

Bestelling was eerder ontvangen dan aangegeven. Goede service.

Fijne webwinkel

Leuk aanbod en goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook netjes dat je in ieder geval een artikel gratis retour mag sturen.

Makkelijk bestellen, super snelle levering en mooie producten.

Goede producten snel en netjes geleverd

Bestelling voor onze honden medicatie en supplementen goede ervaringen.netjes en snel geleverd

Super geregeld

Van product tot bezorgen prima verlopen

Met 1 woord geweldig . Perfecte service

Gewoon perfect alles op tijd binnen .Ga zo door

Groot assortiment

Snelle levering en netjes geholpen

snelle levering, prima product.

snelle levering, prima product, klantvriendelijk/

Jullie zijn geweldig

Vandaag gebeld,morgen in huis

Goede kwaliteit, snelle levering

Breed assortiment, goede prijs en kwaliteit! Snelle levering

eten goed, verpakking kapot

verzenden ok, eten ok, beide zakken waren opengescheurd aan de boven kant, 1 zak was terug dichtgeplakt, de ander was nog open met het gevolg dat er eten in de kartonnen verpakking lag.

Zeer snelle meedenkende organisatie.

Ik ben zeer positief, wanneer een bestelling nog niet compleet afgestuuurd kan worden en je heb het toch al nodig, sturen ze dat wat ze wel hebben alvast op, zodat je niet zonder komt te zitten. En ook het achteraf betalen periode kan dan tijdelijk verlengt worden. Fantastisch toch.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd.

Duidelijke site, snelle levering

Makkelijk besteld online en snel bezorgd!

Makkelijk besteld online en snel bezorgd!

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Product was helaas te klein

Had een ligbed besteld van 60 bij 50cm maar was veel kleiner dan verwacht. Dus 2 dagen erna retour gestuurd, maar terugbetaling vind pas plaats binnen 14 dagen, dat is wel erg lang aangezien het bij de meeste binnen 3 dagen terug gestort is. Best wel jammer. Ligbed voelde wel degelijk aan in de verpakking.

Gewoon goed

Snel, goede service.

great service and range of products

I only buy the Iams range and my dogs adore them so on behalf of Hudson, river, and Joejoe thank you Tims for our treats :)

Goede prijs /kwaliteit Supersnel thuisbezorgd Snel antwoord van klantenservice Leuke spullen voor onze honden

Alles perfect gegaan

Alles perfect geregeld en heel snel Alles binnen

super

Hele goede service, en zeer snelle levering. TOPPIE

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR