Goede en snelle service

Mooi assortiment, prima service

Mooi assortiment, prima service

Super snel geleverd !

De bestelling is super snel geleverd. De verpakking was perfect.

Snelle verzending

Super snelle levering

Mijn pakketje werd nog eerder bezorgd dan was toegezegd en het product bevalt uitstekend!

Zeer goed,dus ;-)

Prima service en levering en produkten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Uitgebreid aasortiment, snel geleverd

goed.

Goed.

Snelle en keurige levering.

Goede prijs, snelle levering.

Goede producten.prima service.

Super goede prijs snelle levering

Snelle levering,netjes tot aan de voordeur.

Goed. Product en op tijd geleverd

Geen poespas, gewoon ontvangen wat je besteld.

Maakt het gewoon een handige manier om aan je wensen te voldoen op het gebied van informatie, prijs en service.

op datum geleverd

honden eten het graag kontend

Acana wild prairie in assortiment en snelle levering!

Wij kiezen voor een goede hondenbrok. Acana wild prairie. Dit merk en deze variant hebben de meeste dierenspeciaalzaken niet in hun standaard producten. Tim’s heeft dit in zijn assortiment en altijd op voorraad. Snelle levering, helemaal top.

Goede prijs en op tijd geleverd

snelle levering en de kat vindt het voer heerlijk

Super blij

Ik heb ervaren dat ik goed aangedaan heb om deze site te kiezen want ik vond het snel en zonder gezeur binne te krijgen mdus ja van mij hoef je niks te verbeteren want het was wel wat later maar dat weten we met de feest dagen

Snelle levering, zeer duidelijke site en zeer duidelijke informatie over het artikel.

Goede prijs goede bezorging

Prijs is goed koper dan in dierenwinkels Goede bezorging en ook duidelijk wanneer ze komen. En als de levering later komt of de voorraad is er niet geven ze dat ook op tijd door.

Bezorging duurt veelste lang

De bezorging duurt sowieso al lang 2 a 3 weken. Maar als ze je pakket n week lang niet opsturen , je een mail stuurt en ze het dan wel doen... uiteindelijk echt veelste lang gewacht op t pakket en tussendoor nog ander hondenvoer moeten kopen omdat hun der afspraken niet nakomen. Je vraagt voor een oplossing en krijgt gwwoon geen reactie meer

Van bestelling tot bezorging helemaal top

Volgens mij kan je het niet beter doen.

Goede ervaring

Alles is vlot verlopen, bestellen en bezorging, zal zeker nog een keer bij Tim's dierenwinkel.

Alles is vlotjes verlopen

Alles is vlotjes verlopen