Heb al twee dezelfde kooien gehad, maar deze was duidelijk minder van kwaliteit. Jammer.

goede prijs/kwaliteit snel ontvangen

prima service

Goede en snelle service

Ondanks de drukte bij de post was mijn pakket er toch redelijk snel. De zending was goed verpakt. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed.

Snelle service, goede prijs!

Snelle levering en duidelijke communicatie over verzending. Goede foto’s op de site en correcte prijs

Duidelijke website Plus snelle service. Zit ook netjes in de doos.

Snelle levering Alles goed verpakt

Mooie producten, goede service

Goede service lastige website

Ik kan op de website niet zo makkelijk de hondenbrokken vinden die ik altijd bestel Ook het gericht zoeken naar andere artikelen is lastig Als de bestelling gelukt is gaat alles prima

snelle bezorging

Gewoon goed

EEN ECHTE AANRADER - TOPKWALITEIT

Mijn honden zijn o.a. gek op de chicken twist snacks. Ook het kippeneten, legmeel en schapenkorrel van het merk Kasper Fauna Food zijn zeer goede producten. Veel keuze, veilige betaling, regelmatig promo's en kortingen. Niets op aan te merken : ik zou zeggen : "gewoon doen" ! TOP-website.

Goede en snelle levering en op de mail wordt direct gereageert

Prima. Op tijd in huis.

Het was goed verpakt.

Levering in 2 delen bezorgd, niet gecommuniceerd!

Levertijd is goed. Alleen is het artikel (Trixie hondenmand met warmte regulerend kussen) in twee delen geleverd. In eerste instantie alleen het kussen. Hier is niet over gecommuniceerd. Uit onwetendheid maar een mand bijbesteld. Contact opgenomen met Tim's. Ze zouden het uitzoeken maar helaas geen reactie meer gehad. Paar dagen later kwam de "ontbrekende" mand en de nieuw bestelde mand binnen. Nu dus twee hondenmanden. Communicatie vanuit Tim's kan beter.

Goed assortiment, top service

Nette service

Het bestelgemak en de snelle levering van Tim's is super, het enige waar ik moeite mee heb is dat alle producten buiten de verpakking in de doos ook nog eens in een plastic tas van Tim's zit. Vind ik een beetje overbodig plastic verbruik.

Groot assortiment en snelle levering

Prima voor elkaar

Duidelijke site, vlotte levering

Prima product

dubbele aankoop niet snel op gereageerd

problemen bij de betaling zorgde er voor dat het product 2x werd betaald. Daarvoor werd dadelijk een mail gestuurd om één product niet uit te leveren, maar de reactie ontving ik pas als de producten al geleverd waren. Het excuus was dat de klantenservice op zaterdag en zondag gesloten was. Nochtans had ik bij een eerdere info-aanvraag wel op zondag een reactie ontvangen. Nu moet het product op eigen kosten terug gestuurd worden..

Snelle levering en concurrerende prijzen

Snelle levering en concurrerende prijzen

Veel keuze, snel , professioneel

Prima bedrijf

Ruime keuze, goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering.

Zeer tevreden!!!

Snelle afhandeling,goede opvolging via mail,snelle levering,kortom,top service.Doe zo verder!!!

.....

Hele goede service

Superservice gehad.De bestelling was perfect in orde en correct afgehandeld.Zeer mooie koekjes,geen gebroken

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR