Goed assortiment, prima verpakt en snel in huis.

Goede prijzen en snelle levering!

Al een paar keer via TIM'S besteld en altijd netjes verpakt en snel geleverd gekregen.

Betrouwbaar

Degelijk en comfortabel kussen. Makkelijk in onderhoud en vulling blijft goed. Kleur is super mooi!

Altijd prettig winkelen. Ruime keus en snelle levering.

Perfecte service

Snelle afhandeling van mijn bestelling, goed bereikbaar voor vragen, een aanrader

Snel en goed geleverd

Prima bezorgd duidelijke mail met levertijd

Wij zijn zeer tevreden over onze aangekochte producten! Snelle levering, goede communicatie en nog belangrijker goede kwaliteit spullen!

Goed geregeld

Goede prijs kwaliteit

Goede service!

Ik heb de laatste keer 2 zakken hondenvoer besteld a 12kg per stuk. Deze waren in 1 doos verpakt, wat errug zwaar tillen is voor de pakketbezorger. Drie weken later kreeg ik het presentje wat er altijd bij zit nagestuurd, wat hartstikke mooi was natuurlijk. Alleen jammer dat dit in een enorm grote doos verpakt was, terwijl het eigenlijk (bijna) door de brievenbus had gepast. Tip voor Tim's: grote dingen apart verpakken en de kleine dingetjes a.u.b. in een net passend formaat doosje. Dit is zo zonde! Maar ik blijf er wel bij dat jullie service echt prima is!

Super klantvriendelijk advies telefonisch gekregen.

Zie boven.

Snelle levering goede prijs goed assortiment

nvt

Gewoon goed

Ik ga de volgende keer keer mijn bestelling bij jullie doen

Prima.

Thuis bestellen,wordt tot aan de deur geleverd.

Tim’s BV doet wat ze beloven. Prima communicatie voor wat betreft de levering.

goede service en snel geleverd

s'avonds besteld volgende dag al in huis. vergelijkbaar met andere aanbieders een nette prijs.

Super snelle levering en prima prijzen.

Je wordt duidelijk en snel op de hoogte gehouden via de mail. Snelle levering en lage prijzen. Echt top.

Eerste bestelling

Vlot in huis, niks op aan te merken.

Geweldige service met tim

Je doet je bestelling en je krijgt je producten naar zeggen op de juiste dag. Ook al was er iets mis gegaan werd wel gelijk gemeld

Uitstekende shop

Uitstekende service

Fijne website. Supersnelle levering.

Bij Tim's Ssscat besteld. Meteen verzonden en de volgende dag in huis. Top!

Prima verzorgd en gedeelte van de bestelling was snel geleverd tegen een prima prijs

Groot assortiment en correcte prijzen

Groot assortiment en correcte prijzen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR