goede prijs/kwaliteit

Goede trimtafel gekocht voor een goede prijs. Netjes op tijd afgeleverd

Fijne producten vlotte bezorging

Ik ben heel tevreden met mijn product. Was stevig verpakt.

Vlot en correct

Een mooie grote reisbench, vlot bestelt, vlug en correct verstuurd. Arriveerde op de dag dat ik aangegeven had. Perfect!

Top en snel

Snel geleverd en top product

Snelle levering. Volgende dag in huis.

Bestellen ging heel gemakkelijk. Zeer tevreden ook dat de doos precies passend was. Geen extra plastic en zo....

Snelle levering, eerlijke prijs

Veel keuze, eerlijke prijs, snelle levering.

Top verkoop

Snelle leveringen en top service thanks

Snel. Vriendelijk accuraat

Achteraf korting ontvangen ivm blackfriday: ik had een paar dagen voor de actie mijn product besteld. Meteen geregeld binnen een dag korting teruggestort gekregen.

Beter en sneller is er niet

Tim's BV is goed te bereiken correct en netjes

snelle levering, goede prijzen

top

zeer matig

Ik heb ontzettend lang op mijn bestelde producten ( your dog, pronkrug volwassenen) moeten wachten. Na een paar mails met updates van jullie kant heb ik na weken weer gebeld en was het product er "opeens" wel en zonder bericht of excuses is het naar mij verzonden. Ik had een uitleg of een excuses wel op zijn plaats gevonden. Ik ben een trouwe klant maar twijfel nu if ik wel wil blijven bestellen bij Tim's.

Keurig verpakt en tijdig verzonden

Héél tevreden. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Snelle levering, goede service

Bestellen ging makkelijk en we hadden de spullen al heel snel in huis. Perfect!

Snelle levering, netjes verpakt

Ik had een hele mooie kattenbak besteld maar per ongeluk in de verkeerde kleur. Gebeld met klantenservice en daar ontzettend vriendelijk geholpen. Probleem opgelost en een goede kattenbak ontvangen, voor een top prijs!

Super service en kwaliteitsproducten aan goede prijs !

Gebruiksvriendelijke website om te bestellen, correcte prijzen van de artikels, zeer goede opvolging van de bestelling (bevestigingsmail, track&trace info) en snelle levering. Bij 2de bestelling ontbrak 1 artikel. Mailtje gestuurd en zeer snel antwoord dat artikel niet voorradig was: keuze voor nalevering of terugbetaling. Kortom, een heel tevreden klant!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle correcte levering.

Zorgaam en stipt

Weet nog niet ??!!

Heb produkt ongeschonden teruggestuurd Trixie M dus de Maat was fout Ik wacht nu terugbetaling af !! Om daarna opnieuw te kunnen bestellen ! En het is nu al een week dus duurt mij telang Graag bedrag terug storten p/o Mvg Rene Hams Ps telefoniste was heel vriendelijk en gaf vertrouwen

verkeerd geleverd

Waarschijnlijk niet jullie fout, maar mijn bestelde loopplank is door postnl om de 1 of andere reden ergens in Mol bezorgd. Gelukkig betreft het een eerlijk iemand te zijn die mij heeft gecontacteerd en - als ik de verzendkosten wil betalen (wat ik gedaan heb) - dit naar mij wil opsturen. Dus ik ben wachtende op mijn bestelling. Vraag is natuurlijk waarom deze zending is fout gelopen, gezien die persoon wél over mijn juist adres en contactgegevens beschikte. mvg, Bart

Topservice

Ondanks corona een heel snelle levering.

uitstekend

betrouwbaar en een een snelle levering ik ben zeer tevreden

Snel en klantgericht.

Snel en klantgericht.

Leuk schoppen!

Veel keus ,gemakkelijk om het factuur af te rekenen. Heel snel gearriveerd!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR