Snelle levering en uitstekende service!

Ik heb nu een paar keer voer en andere producten besteld bij Tim's. Het is er bijna altijd de volgende dag al en als er iets retour moet, is het is geen probleem. Met een uitgebreid assortiment en prima prijzen vind ik Tim's zeker een aanrader!

netjes en snel geleverd

Levering snel, antwoord op vragen komt niet.

Bestellingen geen enkel probleem mee, maar heb 5 maanden geleden een vraag gesteld en kreeg als antwoord: wij komen er op terug. Niets meer terug gehoord, ook niet op mijn vervolgmail van begin november. Mijn aanbeveling geldt uitsluitend voor het assortiment en prijs, beslist NIET voor klantgerichtheid!

Snelle bezorging, prima producten

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis en mijn hond is er heel blij mee !

Konijnenvoer besteld binnen 1 dag geleverd en als het pakket is verzonden krijg je gelijk track&trace code toe gestuurd.

Na een foutieve levering in aantallen is deze meer dan goed gemaakt. Geweldig

Alles in orde , en goede service

Grote keuze

Super snel geleverd.

Fast and good

If it keeps delivering like this I will prder

Snel, zorgvuldig en klantvriendelijk!

Positief verrast!

Perfect verlopen

Bestelling de dag ervoor geplaatst en zelfs eerder geleverd dan voorzien. Omschrijving klopt

zeer stipte levering, 1 dag later

Goede prijs gekoppeld aan perfecte levering, aanrader.

Paar keer gebeld met een medewerker van Tim’s,iedere keer fantastisch geholpen.

goed werk

nvt

Snelle levering !

Snelle levering, goede producten, top service

Snelle levering, goede producten. Op de twee producten die ik bestelde, zat een verschil in leveringstijd. 1 van de producten had ik de volgende dag nodig. Gebeld met de klantenservice: ze gingen regelen dat ik het ene product de volgende dag zou ontvangen. Het andere product enkele dagen later nagestuurd, zonder extra kosten. Top!

No nonsens en snel geleverd en uitstekende prijs

Prima shop...meer dan top.

Zoals beschreven. Top

Binnen 24 uur alles in huis

Top aanbieding en service

Krabpaal besteld met goede korting en mooi op tijd geleverd Top service

Super,zeer vlugge en goede levering.

Klantvriendelijk want direct reactie met mail Groot assortiment en prijsvriendelijk. Vlugge levering.

Zeer snelle services !

snel en tegen een goede prijs

Hallo, Super geholpen na een levering die niet juist was. Goede en snelle service

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR