Binnen de 3 dagen mijn bestelling ontvangen!

Super snelle levering

Voor de eerste keer bij Tim's besteld en de volgende dag was er al een hele mooie hondenmand bezorgd

Op tijd geleverd en in precies wat ik had besteld. Ik ben helemaal tevreden.

Goede prijs snelle levering

Snel verstuurd en wat niet op voorraad is word zsm gratis na verzonden... Verwacht levertijd staat per product netjes vermeld

Prompt delivery & always good prices

I’ve been buying supplies from Tim’s for our two dogs for around 3 years now. They always deliver quickly for items in stock & keep you informed if there’s a wait. Prices and discounts really help & the choice of products is wide. Thanks Team Tim’s, keep up the good work please!

Geweldige Service

Goede Service, houdt klanten altijd up to date ivm de status van de bestelling ook als deze niet op voorraad is. Snelle levering, netjes verpakt.

Prima bedrijf. Vlotte levering. En goede prijs.

Mijn product had vertraging opgelopen, maar ik werd continu op de hoogte gebracht van de status. Keurig geregeld dus.

Leuke webwinkel met een goede service!

Een ruim assortiment aan dierenartikelen en een snelle levering. De leuke extra’s vallen altijd in de smaak bij onze hond.

mijn ervaring met Tim's is prima

Regelmatig bestel ik bij Tim's en dat gaat altijd goed

Super snelle levering

Goed product , snel geleverd

Ging soepel

mijn bestelling en ontvangst ging soepel én snel.

Altijd prima

Leuke spellen gekocht voor de hond

Snelle levering!

Zeer snelle levering tegen een prima prijs!

Snelle levering desondanks de corona maatregel

Voor eventuele herhaling vatbaar

Prima bestellen Prima belevering Prima verpakt Juiste artikelen

Prima producten prima service prima prijzen.

Prettig, snelle en duidelijke behandeling en afhandeling Van het bestelde artikel.

Prettig, snel en duidelijke afhandeling.

Snel bezorgd , kwaliteit is top

De caafs vinden het heerlijk

Ik had Hope Farms Granola besteld, zak 10 kg. Het voer waar mijn cavia's dol op zijn. Service en verzending is goed en snel bij jullie. De laatste bestelling kwam alleen kapot binnen.. Doos kapot en zak gescheurd. Ik neem aan dat dat de schuld van Postnl geweest is. Verder geen klachten. Keep up the good work! Groetjes!

Prijs kwaliteit

Leuke bouwpakket

Nette en snelle levering. Komen hun afspraken na.

Bestelling goed ontvangen

Duidelijke site, snelle levering