Pluspunten

Goede home page waar alles makkelijk te vinden en te bestellen is.

Pluspunten

Snelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Moeten we nog ontdekken

1. Telefoon echt opnemen als je zegt dat je bereikbaar bent. Niet alleen zeggen dat je een dierenvriend zoekt die jouw helpt, maar ook zorgen dat er dan echt iemand opneemt. 2. Reageren op toegezonden emails 3. Etiket voor DHL zo printen dat DHL ziet dat er een toevoeging achter een huis adres staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit is goed

Spullen graag beter verpakken. Ik heb nu al twee keer meegemaakt dat de plastic bakjes (I am knikkers) kapot gaan tijdens het vervoeren. Heb het toen ook gemeld, jammer dat er niets mee wordt gedaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ten opzichte van andere bedrijven kan ik niks vinden

communicatie en verpakking

Pluspunten

- Scherpe concurrentiële prijs - Goede kwaliteit van het product - Afhandeling van de betaling en bevestiging van aankoop gebeurde zeer snel (professonele mails) - snelle verzending (voor België + 1 dag rekenen) - goedkope verzendingskosten : 3,95 euro om 200 km te overbruggen tot België - indien er onderdelen zouden ontbreken, werd beloofd deze na te sturen - op elke mail kreeg ik zeer snel reactie - duidelijk factuur - alles correct, stipt, snel, professioneel afgehandeld !

- bij de verpakking van de vogelkooi (hoogte 150 cm) was één hoek open gescheurd (tijdens het transport ?) ... hierdoor konden bepaalde profielen er uit glijden. Is gelukkig niet gebeurd. Oplossing : alle profielen met plakband aan elkaar vastmaken + dit alles daarna opnieuw vastmaken aan het traliewerk van de vogelkooi. Gelukkig werd ons beloofd dat, indien er onderdelen zouden ontbreken, deze zouden worden nagestuurd.

Pluspunten

Kapot artikel geleverd (beschadigd tijdens transport). Direct gebeld, maar ik kreeg een bandje dat ze tijdens kantooruren geopend waren (het was 16 uur). Via de site vervolgens melding gedaan en foto's geupload van de beschadiging. De dag erop ontving ik nog geen reactie, dus in de middag weer gebeld (bang dat het ********** waren omdat ik ze niet aan de telefoon had kunnen krijgen de dag ervoor). Vriendelijke jongeman aan de telefoon die uitlegde dat de telefooncentrale defect was geweest de dag ervoor, wat voor veel werkdruk zorgde die dag. Hij pakte gelijk mijn foto's erbij en regelde dat ik de dag erop alweer een nieuwe voedselcontainer in huis had, met hun welgemeende excuses. Dus ik ben tevreden, met het product, en met de service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd, conform afspraak

tweede keer dat ik aangeef dat ik pakketje wil ophalen bij een afleverpunt, maar toch wordt het thuis bezorgd. al contact over gehad, er wordt gezegd dat het een technisch probleem is. toch is het erg onhandig en niet fijn.

Pluspunten

Pluspunten

ok

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling netjes verpakt en compleet ontvangen

levertijd was enkele dagen langer dan gesuggereerd werd op de website

Pluspunten

alles is positief kan niet beter geen problemen met bestellen

Pluspunten

Snelle en Nette levering!!!

Pluspunten

Geweldige service en snelle bezorging van het vlees dat ook echt bevroren aankomt.

Pluspunten

snelle levering goed en goedkoop hondenvoer

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering !

Pluspunten

producten zijn precies zoals beschreven, zeer tevreden, snelle verzending, top service!

geen, ga zo door!

71 Hongkongstraat