3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

er staat 24 uurs levering helaas is dit nog niet voorgekomen en dat komt niet omdat we op Texel wonen want wij krijgen 24 uurs levering normaal wel op tijd

Pluspunten

Altijd goede service, snel super goed ingepakt en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer betrouwbaar

Pluspunten

Het verpakken van artikelen kan beter. Lichte doosjes niet bij zware steken en ook de zware pakken goed verpakken zodat ze niet beschadigd worden. Na melding euvel, vroegen ze een foto te sturen. Om een nieuwe levering te voorzien. Deze had ik niet genomen en op dat antwoord hebben ze niet meer op gereageerd. Dat zou ik gewaardeerd hebben!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot verzenden.mogelijkheid van emailen!.

het best konijnenvoer hebben ze niet nl MEADOWS MENU. van RJ Farm. ALLE anderen hebben nl gluten en tarwezetmeel (ongezonde vulmiddelen)dienniet konijn natuurlijk zijn Dat is MEADOWS MENU WEL.plus dat de huidjes van het konijn ook glutenvrij zijn en dus iederen ze kan aaien zonder nadenken en handenwassen.de kooi en alles dan glutenvrij wat een grote vrijheid is! vor baajes en konijnen. hun vacht glanst en tanden blijven goed. heel gezond.

Pluspunten

Snelle levering en voordelig product

Pluspunten

Snelle levering, tegen een keurige prijs

Pluspunten

Snelle bezorging , netjes afgeleverd , goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuze.

Het werd bezorgd in een hele slappe doos die kapot was gegaan in verzending.

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en regelmatig korting acties dus zeer gunstige prijs

Pluspunten

Supersnelle levering en goedkoper met bepaalde voersoorten voor de kat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het contact met het bedrijf zelf is zeker goed! en als de leveringen gebeuren via de leverdienst dat je aanduid is het zeker goed .

niet te werken met post NL ! maar met DPD ! levert stipter , duidelijker en levert in een parcelshop in de buurt !

Pluspunten

Snelle levering. Geregeld krijg je leuke kortingcodes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod

Er staat op de site en op de factuur de volgende dag bezorgd helaas is dat niet het geval als je op vrijdag besteld dan krijg je het pas dinsdags. Heb contact gehad met een medewerker over jullie brokken. Helaas kon hij hier weinig over vertellen. Ik probeer ze nu toch uit maar dat komt zeker niet door het advies wat ik heb gekregen

Pluspunten

Snelle en fijne levering. zoals altijd tevreden

Dieetvoeding, koekjes en kouwbot

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer netjes verpakt.

Het diepvriesvoer was half ontdooid toen het door de post werd gebracht. Ik heb het direct in de vrieser gedaan hopende dat het geen kwaad kan voor mijn vissen. Misschien is een eigen bezorgdienst handiger?

Pluspunten

Hele snelle levering Een heel stuk goedkoper dan in de winkel Goede aanbod in het assortiment

Het zou fijn zijn als je een dag van levering kunt selecteren. Ik heb 2 zakken van 20 kg besteld, wellicht handiger en ook ergonomischer voor de bezorger om de zakken niet bij elkaar te steken in een zak.

Pluspunten

Beste adres voor dierenvoedsel.

Pluspunten

prima en snelle verzending

geen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Duidelijke website Scherpe prijzen Goed product Correcte en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering goede service! prima spullen

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR