Prima snelle service

Top!!!

Goeie service. Ons maatje vond het kerstpakket helemaal geweldig. Bedankt!!!

Altijd snelle reacties op mn mail, altijd klantvriendelijk. Top service.. bestel al jaaaaaren hier bij jullie ben er erg te vreden mee en mn hond ook. Groet, Fatos Acilan

Top levering en artikelen

Veel leuke en goede artikelen. Had spullen van Kong gekocht en katten brokjes. Snel geleverd ook!

super snel en leuke acties

en er neemt iemand de telefoon op

Snelle levering en duidelijke site

Ik zocht Kong speeltjes voor mijn fanatieke hond en vond hele leuke bij Tim’s, speciaal voor de kerst. Ondanks de drukte bij pakketbezorgers door online shoppen vanwege Corona en de decembermaand had ik de doos met speeltjes de volgende dag al in huis. Ik blij, mijn hond door het dolle :-)

Geen opmerkingen

Correcte levering

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten, mooie prijs

Altijd goed

Leveren snel en bijna altijd zit er een verrassing in het pakket. Erg leuk!

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders. Prima service, leuke attenties voor de feestdagen bij de bestelling.

Wordt op tijd gebracht geen problemen met de levering Voor vragen kan je altijd terecht En binnen 1/2 dagen antwoord

Goede service, dat is alles.

zeer snelle levering

goede prijs en zeer snelle levering vandaag besteld morgen in huis top

Slecht

Ik had een kerstpakket voor een kat en een hond, maar kreeg alles in 1 doos los bij elkaar.. erg jammer

Wel jammer als je twee kerst pakketten besteld voor hond en kat , dat alles in 1 grote saaie doos zit door elkaar en niet leuk in gezellig doosje apart gescheiden van elkaar.

Gewoon goed!

Veel keuze, scherp geprijsd, bestelling is makkelijk geplaatst en snel bezorgd! De december cadeautjes die ik bij de bestelling kreeg waren ook erg leuk!!

Pakketten keurig geleverd

Pakketten worden altijd goed verpakt geleverd.

Goed!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Snel, nauwkeurig, prima in orde!

Voor t eerst besteld. Door de uitstekende verzorging van mijn bestelling zal ik zeker vaker bestellen.

Snelle levering, goede retourvoorwaarden. Snelle reactie op vragen

Geweldige hondenmand

Prachtige mand voor mijn golden retriever, hij lag meteen voor pampus:-). Service van Tim super goed, er zat een december verrassingspakket bij de levering met allemaal lekkere en leuke dingen voor de hond. Vooral de speelgoed-egel was een ongelooflijk succes!!

Snel, compleet, goed

De bestellingen worden snel bezorgd. De zoek functie op de website zou wel iets secuurder mogen.

Prima in orde zoals altijd

Snelle levering, goed assortiment en dito prijs

uitstekende service!

Alles keurig geleverd. Uitstekende service.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR