Alles is perfect gegaan top

De beloofde kwaliteit en een snelle levering

Snelle levering van een topproduct!

Voordat ik bestelde heb ik eerst telefonisch contact gehad: snel iemand aan de lijn die mij op een bijzonder prettige manier hielp. De levering van in mijn geval een hondenbak ging snel en het product zelf is van uitstekende kwaliteit. Al met al top!

Goede Service!

Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en een vlotte levering! Goed bedrijf!

zeer goede service en bereikbaarheid

Door omstandigheden was een levering gedeeltelijk foutief, na telf. contact onderling was de service en vriendelijkheid om dit met spoed op te lossen zeer positief en professioneel behandeld.

Goed spul snelle levering

Snelle levering Ik had alleen een paar dagen later leveren aangevinkt

Informatie op website niet altijd even duidelijk

Massa omschrijving in liters is erg verwarrend voor de klant. Long wordt aangeboden in 3 liter. Natuurlijk niet goed nagedacht maar 3 liter is hooguit 500 gram. Het is een niet erg duidelijke enigszins misleidende omschrijving.

Keurig en snel

Had zakken bodembedekking besteld. Keurig en snel besteld en geleverd

Goede en snelle levering

Super service altijd

Gewoon goed

Super goede service

Goede producten snelle service.

Geweldig prima service

Geweldig prima service snel geleverd

alles naar verwachting

correcte info en levering.

snelle levertijd

Snelle levering, eerder dan gepland

Juist wat ik nodig had.

Vlot besteld, snel geleverd. En ze hadden juist wat ik nodig had.

Pakje retour gestuurd maar niets met gegooid

Ik heb een vervoermand besteld en krijg 2 onderkanten. Daar heb ik dus niets aan! Verder heb ik vorig jaar een hoek-kattenbak besteld waar het deurtje van kapot is. Dus ik bestel een nieuwe, is het een hele andere maat! Pakje retour gestuurd en tot nu toe niets gehoord

zeer goed

zeer goede servies

Ik ga zeker vaker bestellen

ok

prima levering

Nu all vaker bij TIM's, Goede service en goede merken van honden spullen te koop en word via de mail netjes op de hoogte gehouden als het besteld en waneer het bij de post.NL word gebracht. Plus+ wat ik beste het word netjes ingepakt ( en tot nu iedere keer een extra klein heide voor de honde erbij hebben gedaan )

Product prima als beschrijving. Verzending volgens aangegeven tijd.

Goede producten, normale prijs

Goede producten voor een normale prijs. Snelle levering en goede communicatie! Aanrader om hier te bestellen!

Op zondag besteld en op dinsdag geleverd terwijl de woensdag gepland was.

Bestelling was niet compleet op voorraad, maar bij Tim's hebben ze vast een deel opgestuurd, zodat ik toch voer had voor mijn hond. Uitstekende service.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR