Levertijd

Ik had op donderdagmiddag vlot besteld voor 17:00 uur zodat ik het hondenvoer dat op was nog voor het weekend kon aanvullen. Dit was de enige website die het merk dat wij altijd hebben de volgende dag kon leveren, helaas kwam het voer pas op maandag aan.

Top Service

Perfecte levering top producten

Goede en snelle levering, goede producten

Goede producten, snelle levering, goede service

Klassen

Goed verzord

Probleemloos

De bestelling geplaatst en de dag erna al in mijn bezit, beter kan niet

Zeer snel en prijs kwaliteit is goed

Gewoon goed

Netjes een bevestiging van de bestelling en geschatte leveringsdatum. Goed verpakt. Alleen wat jammer dat de pakketbezorger het niet bij de buren af wilde geven, waardoor ik nog een dag langer op mijn bestelling moest wachten.

TEVREDEN

Snelle levering , s'avonds besteld en de volgende morgen al aan huis geleverd . Raad mensen zeker aan om bij jullie te bestellen .

Snelle reactie op bestelling. Goedgepraat en snelle levering. Top!

slecht

ik had iets voor mijn motorbootje besteld in het voorjaar mkaae kreeg het pas in het najaar binnen helaas

Topper dan top.

Snelle bezorging, goed verpakt echt top top nooit iets te klagen

Niet tevreden

Ik heb 2 weken geleden 2 baterijen gekocht voor een blafband voor kleine hond nu al leeg kan toch niet na een week voel me eigen opgelicht smookey zou een kadootje krijgen voor zijn verjaardag ook niet gehad dus bij deze melding

Goede ervaring.

Goede en snelle levering. Helemaal top.

Super ervaring.

Snel en goed verpakt

Ik heb mijn bestelling heel snel en goed verpakt ontvangen.

Goede producten, betaalbare prijzen en super snel geleverd!

Zeer snelle levering!

Korting op het product en een zeer snelle levering!

Het kan misschien toeval zijn... maar op de website van Tim's ,vond ik precies datgene wat ik zocht.

Topsite!

Makkelijk om te bestellen Correcte prijs Stipte levering

Hele mooie produkten!!

Mijn hond is dol op de kipfiletjes, ze zijn echt de beste van allemaal!! Heerlijk smeuig en ze ruiken ook lekker. Mijn hond is er helemaal blij mee. Ook had ik de gedroogde oren gekocht daar doet ze lekker een tijdje mee, helemaal prima. Bedankt en tot de volgende keer :))

Prima kauwbot

Grootste maat kauwbot. Geschikt voor Leonberger, st Bernards, New Foundlanderds etc.

Snelle levering,zeer tevreden

goed spul en snel geleverd, mijn hond is er blij mee!

Snelle levering!

Mooie vogelkooi voor een fatsoenlijke prijs Vogels zijn er blij mee!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR