Snelle levering en prijs

zeer goed

zeer goed

Goed op tijd geweverd

geen op of aanmerking. gewoon doen wat ze moeten doen. Top

Product zoals omschreven en snel geleverd

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Accuraat, snel en prima kwaliteit.

Ik heb nu meerdere keren een bestelling geplaatst. Overzichtelijk, prima kwaliteit en prijs verhouding en snel geleverd. Ik zal bij een volgende bestelling niet aarzelen deze hier te plaatsen

Goed, alleen jammer dat als ik een email stuur voor een vraag, dat ze niet terug antwoorden.

goed & vriendelijk

door een misverstand liep de levering vertraging op maar na een telefoontje aan een vriendelijke dame werd dit euvel onmiddellijk opgelost. Wij zijn alvast heel tevreden van zowel de dienstverlening als het product en de klantvriendelijkheid. Het onbestelde kauwbeen in de verpakking krijgt door teckel Theo alvast een 10/10

Snelle levering!! En super producten

De politieriem en thermo drinkfles raad ik iedereen aan. Bedankt voor de snelle service xx

Redelijk Goede service

Redelijk goede service als je wat besteld zoals ik altijd speciaal hondenvoer bij jullie bestel voor mijn Amerikaanse Stafford dan mag dat wat mij betreft wel sneller opgestuurd worden en als ik iets meer erbij bestel dat jullie dan ook eerst kijken of dat op voorraad is en ik niet eerst daarop hoef te wachten tot dat dat er is maar gewoon de rest van mijn bestelling al naar me opsturen

Snelle levering en goede prijzen

Volgende dag in huis

Super goed

Alles goed geleverd

Snelle service, interressante aanbiedingen

Al 2 keer gedroogde meelwormen bij bij Tims aan voordelige kwaliteits aanbod met goede service en strikte communicatie

Goede service en snelle levering

Gewoonlijk goed

Snelle levering en kwalitatief goede meelwormen.

Prijs kwaliteit is zeker op zijn plaats. Helaas heb ik verwende vogels (spreeuwen) en vonden ze de meelwormen waarschijnlijk te groot. De kauwtjes en egels hadden hierdoor wel weer meer.

Prima product, levering iets later dan gepland

De vogelkooi die ik had besteld voldoet aan mijn verwachtingen en de prijs was lager dan op een andere site. Bij bestelling werd er gemeld dat je het de de volgende dag in huis zou hebben, maar dat liep iets vertraging op helaas. Maar verder prima

super

zeer vlugge en correcte afhandeling

goedkoopste !

Goedkoopste, veel keuze en snelle levering !

Bestellen ging vlot en bestelling was heel snel ter plekke

Ze vinden het lekker

Snel en netjes geleverd

Een dág na de bestelling had ik het product al binnen.

snel geleverd

besteld en snel geleverd. Dat vind ik heel erg prettig.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR