Vlotte levering, prima spullen voor redelijke prijzen.

Vlotte levering, prima spullen voor redelijke prijzen. Ik koop voor mijn dieren voedingbin bulk en Tim's scheelt mij een hoop gesleep met zware zakken voer.

Goede website, duidelijk, makkelijk te bestellen. Snelle levering!

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering en duidelijk communicatie

Prima ervaren.

Supersnel ontvangen

Redelijk

Mijn eerste keer dat ik bestelde ..kan het niet echt een super ervaring noemen. Maar dat kan aan mij liggen.

Snel goed

Met dezelfde bestelling , op dezelfde dag,de ene keer gratis goederen en de andere niks gekregen. Beetje raar.

Duidelijke website supersnel geleverd

Bestelling geplaatst en volgende dag geleverd.

Prima geregeld

Dingen liepen niet zoals zou moeten (vooraad bleek niet aanwezig). Alternatief gekomen maar geretourneerd omdat het net te laat binnen kwam. Retour is geregeld

Duidelijke website. Product snel verstuurd.

snel je product binnen

mijn ervaring is heel goed ik had mijn product best snel binnen. ik heb nu ook weer bij jullie besteld .

Snelle levering en ruim assortiment!

Link via een vriendin ontvangen, goede producten en snelle levering.

Gewoon goed

Wat je mag verwachten van een goede webshop. Snelle levering, scherpe prijzen.

Heel jammer dat je te lang moet wachten op je bestelling. Dus mensen zullen volgende keer niet zo snel meer bestellen omdat ze ergens anders binnen 1 a 2 dagen de bestelling binnen is

Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Bestel en bezorgtijden heel snelle service

Veel en goede beschrijiving van goederen.

Alles op tijd

Super snelle levering !

Prima.

Duidelijk en snel

Het is makkelijk om via de website te bestellen. Ook erg duidelijk omschreven met een goede zoekmachine. Levering ook binnen 1 dag. Top.

Goede prijs kwaliteit

Goede producten voor de hond, goede prijs, snelle levering!

Prima, snelle service

Meerdere bestelling geplaatst en altijd snel thuis ontvangen

gewoon top

Super webwinkel

Erg goede webwinkel met een uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, veel keuze, bestelling goed verpakt en snel verzonden. Aanrader voor dierenvrienden!!

altijd super snelle levering !

Al een aantal jaren bestel ik bij Tim's en altijd is de levering snel ! Keurig verpakt. Super tevreden ! Leuke aanbiedingen en regelmatig een extra snack voor de honden erbij !

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR