Blij verrast

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en was, net als onze hond, blij verrast met het cadeautje wat erbij zat.

enorm goed

een service enorm snel volgens afspraken. tondeuze werkt echt goed en top

goed geregeld

pakketje was goed verpakt en snel binnen !!!

snelle levering en bij vragen direct duidelijk antwoord

Teleurgesteld

Ik heb met gemak en plezier de eerste bestelling geplaats, daar was ik heel tevreden over. Vervolgens toen de bestelling binnenkwam en bleek dat we nog een extra artikel nodig hadden (wat volgens de site bij dit product extra bij te bestellen was en voor ons is dit hele artikel niet te gebruiken zonder dit extra product), kon ik dit niet op de site vinden om te bestellen. Na een mail gestuurd te hebben blijkt dit product niet te bestellen. Dat vind ik niet klantvriendelijk en daar baal ik dan ook goed van. Daarom het cijfer matig (de bestelling in eerste instantie een 8 en de afhandeling een 2)

Snel en correct

Snel geleverd en correcte prijzen. Goedkoper dan bol.com

Netjes verpakt, lange houdbaarheidsdatum op de voeding, snel geleverd aan voordelige prijs

snelle en goede levering, goede kwaliteit

duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen. Producten zijn van goede kwaliteit

Goed bedrijf

Mijn eerste bestelling bij Tim's vond ik top.

Prima producten

Prima producten voor een goede prijs Wel jammer als je een reactie/opmerking maakt je geen reactie terug krijgt

Keurig

Was er snel had zelf alleen de fout gemaakt verkeerde besteld Had met lam moeten hebben deze willen ze niet eten Mijn man had hem al open gedaan Jammer

Tijdige levering en m’n hond vind de brokjes lekker.

Product snel geleverd en werkt zoals beschreven als op de website. Hondje plaste er ook meteen op zonder problemen. Nu is ze wel al plasmatjes gewend. Mat neemt genoeg vocht op om de nacht door te komen.

Snel en goed

Goede artikelen, snelle levering en fijn geprijsd

Duidelijke communicatie, precies geleverd wat besteld was

Prima shop

Snelle levering en geen woekerprijzen.

Snel en correct geleverd

Tevreden

geweldig

tichels werken goed bij mijn hondjes dus voor het tweede jaar maar weer geprobeerd

Helemaal top

Prijs is erg goed en er komt vaak wat leuks extra bij. Helemaal top!

Makkelijk bestellen!

Fijn dat je vries producten kan bestellen.

Snelle service goede producten

Mooie producten en fijne service Ik ben fan

Altijd keurig op tijd geleverd bij incompleet krijg je netjes een mail

Mooi product en snelle levering!!

Goed product en snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering

Kon alles goed vinden, communicatie over de bestelstatus is prima in orde en de levering snel.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR