Snelle complete levering!

Snel en complete levering voor een mooie prijs!

Snelle levering, goede producten

Zoals de titel al zegt, de goederen worden snel verzonden en de producten zijn prima!

Bestelling snel geleverd

Snelle levering prima kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Mooie prijs en snelle levering

Zeer tevreden!

Goede service en snelle levering!

Heb eerder besteld en altijd snel en netjes ontvangen. Laatste keer besteld was de verpakking erg slecht gewoon stuk en alles los geleverd door post nl. Mail naar Tim gestuurd over hoe de verpakking was enz en netjes opgelost.

Duidelijke website , snelle levering

Prima bedrijf en een ruim assortiment.

snelle levering en goede info

Toppie

Bestelling mooi op tijd Gaan zeker vaker bij Tim bestelling plaats

Prima spul

Xx

Goed product. Snelle levering.

Het bestelde product, een grote volière voldoet geheel aan mijn verwachting. Met 2 personen in een uur en vijftien minuten in elkaar gezet. Mooi en degelijk product.

Leuk vrolijk kussen besteld voor mijn hond Kees. Snelle levering,product zoals op foto en beschrijving dus helemaal tevreden zowel Kees als ik!

Helemaal prima!

Snel geleverd!!

ik ben zer tevreden

ik ben zeer tevreden het is betaalbaar vriendelijke klantvriendelijkheid

Netjes geholpen door de klantenservice!

Mand werd later bezorgd en op een tijdstip dat wij voor een paar dagen weg waren. Dpd werd vermeld in de bevestiging en dat bleek dus DHL te zijn. Gebeld met Tim's maar die verwezen ons naar DHL. DHL Gebeld en die verwezen ons door naar Tim's want ging om een zakelijke klant. Weer Gebeld met Tim's. Hij heeft met DHL Gebeld maar ze konden de bezorging niet meer tegenhouden. Anderhalf uur mee bezig geweest! Uiteindelijk is de mand bij de buren bezorgd. Iemand in moeten schakelen om de mand daar op te halen want je laat je buren niet een week met zo'n groot pakket zitten. Verder zijn we zeer tevreden met de prachtige mand voor de Beau. Zij zelf ook trouwens.

Klantvriendelijk, persoonlijk

Goed geholpen, in alle rust met mij meegekeken op Tims website. Heel eerlijk in wat belangrijk/goed is voor de klant - super!

Altijd tevreden

Tevreden klant

Altijd is in orde.

Bestelling correct

Prima webwinkel!

Het product dat ik zocht was bij Tims het goedkoopst én snel geleverd!

Goede en snelle service met iets extra

Goedkoop en altijd wat extra's bij de bestelling.

Goede service.

top

Kan ik alleen maar aanbevelen.

Top winkel niet duur en goed voer

Ik heb nu al diverse keer besteld. En altijd goed en snel geleverd. Het voor wat ik bestel voor mijn hond is ook goed. Mijn hond doet het er goed op.

Altijd uitstekende service

71 Hongkongstraat