Tof en zal niet twijfelen om nog eens te bestellen

Had een voorraadbox op wieltjes besteld. Bestelling was er sneller dan gezegd dus perfect. Spijtig genoeg was er een stukje kapot. Heb dit onmiddellijk gemeld. Ik kreeg als antwoord dat ze dit opnieuw zouden leveren. Een tijdje nadien kreeg ik inderdaad een nieuwe voorraadbox, zonder de kapotte te moeten terugsturen. Vind dit fantastisch, daar ik dan niet met dit pakket terug naar de post moest. Hartelijk bedankt.

Fantastische service

Ik had een draagtas voor de kat gekocht. Na een keer gebruiken, ging er helaas iets stuk. Zonder problemen heb ik een nieuw exemplaar ontvangen. Echt hele goede service.

Prima verpakt en op tijd in huis.

Positief

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Snelle levering goed product

Snelle en vlotte en vriendelijke service, goede en specifieke produkten.

Prima vlugge verzending.

Voor het eerst besteld. Zeer vlug geleverd. En zeer tevreden over de houtkorrels die ik besteld had. Prima zaak.

Het was snel in huis

Prima snelle service

Na mijn bestelling kwam er een kortingsactie voorbij die ik alsnog kreeg. Super service.

Tim's doet wat hij zegt

Product is zoals verwacht. Fijn dat het snel geleverd werd. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goed product

Fijne winkel met goede service

Dit is een webwinkel waar ik steeds terug kom voor de spullen die ik nodig heb voor mijn honden.

Zeer goede producten

Het konijnenvoer (Hopper) dat wij bestellen is een goed product en wordt goed gegeten door onze konijnen. Uitstekende levering, netjes op tijd en volgens planning.

Snelle levertijd, top producten

Goede producten

Bestel regelmatig .Snelle levering en goede producten

Prima snel geleverd

Meer dan goed ,goed

Snelle bezorging,alles netjes verpakt. Kan alleen maar zeggen ga zo door. Gr louise

Die communicatie ging prima .

Die communicatie ging prima . Bedankt .

Leuke producten

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Levering binnen afzienbare tijd.

prima service, goede kwaliteit

Prima service klantenservice, snelle levering en goede kwaliteit.

Uitstekende service

Snelle levering, zondag besteld maandag in huis.

Perfectie levering

Vandaag besteld morgen geleverd is zeker de realiteit bij deze webshop

Juiste product en snelle levering

Snel en goed voor prima prijs. Hondenjasje in 2 maten gekocht. Een retour. Hopelijk gaat retour net zo goed.

Goeie prijs en snelle levering.

Super snelle levering, alles volgens verwachting

Netjes en snel verzonden

Ik blijf klant, ben zeer tevreden

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR