Snelle levering, duidelijke website

Product makkelijk te vinden, goed uitleg omtrent het product. Snelle levering

snel geleverd

verpakking kon iets beter, doos was te groot voor het bestelde.

Komt belofte waar

Goede service en snel bezorgd

Goede brokken voor een goede prijs. De honden zijn er dol op. De service van Tim's is goed en snel.

Snelle levering.prijs redelijk

Snelle levering en correct.

Prima geregeld

Grote keuze en grotere hoeveelheid waardoor prijs goed is. Fijn dat de bestelling thuis bezorgd wordt.

kwalitatief goed

Ik heb het portret meermaals veranderd tot ik het goed vond, de service was zeer goed en vriendelijk. Ook is het portret van kwalitatief materiaal gemaakt. Echt een aanrader!

Product voldoet vollledig, snelle levering

We waren op zoek naar loopplank voor binnen voor onze teckel met rugklachten. Dit product heeft prima kwaliteit voor redelijke prijs

Heel goed en snel!

Goede service en snelle levering

Fijne zaak. Snel geleverd.

Snelle levering en scherpe prijs

Tim’s was de goedkoopste aanbieder voor het product dat ik nodig had. Snel en keurig verpakt geleverd.

Te vreden

Goede producten en snelle levering

Meedenkend met de klant

Zoals hierboven geschreven. Ik had een bestelling gedaan tijdens de feestdagen al snel werd het eerste gedeelte van de bestelling geleverd. Toen na een telefoongesprek, kreeg ik te horen dat het andere gedeelte pas veel later geleverd kon worden. Meteen is er naar een oplossing gezocht en kreeg ik toch het tweede gedeelte van de bestelling, opgestuurd

Prima producten. Bezorging kan sneller.

Aanbod van producten zijn goed. Levering zou sneller moeten/kunnen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Alles goed

Bestelling en levering gingen perfect

Top assortiment, snelle levering en een perfecte klachtafhandeling

Na melding van een ontbrekend product werd dit snel nageleverd en een extra tegoedbon toegestuurd

Super service

Snelle levering , goed contact gehad met de klanten service !

Netjes en goed.

Nette website, goeie levering. Alles netjes aangegeven op de hoogte gehouden.

Snelle levering en betrouwbaar.

Zelfs op zondag besteld, maandag in huis. Prima service.

Bestelling gedaan en zeer snel geleverd helemaal toppie weer! En de koeken vinden de honden fantastisch.

Een échte aanrader!

Bij Tim’s kreeg ik de beste prijs en een super snelle service! En dit voor te verzenden naar België! Super tevreden! Hier alvast een nieuwe vaste klant!

Ondanks feestdagen snel verzonden en ontvangen!

Al googelend naar een Petsafe catfence omheining met halsband kwam ik terecht bij Tim's B.V . Kwa prijs was het gewoon het aantrekkelijkst inclusief de goede recensies over het produkt haalden mij over de streep het produkt te gaan bestellen. Of ik een goede aankoop heb gedaan dat weet ik nog niet, we gaan dit pas in het voorjaar installeren en testen/gebruiken. Maar de bestelling was in ieder geval goed ingepakt en snel verzonden en ondanks feestdagen/oud&nieuw nog best wel snel bezorgd. Zodra wij het artikel een poosje in gebruik hebben genomen zal ik zeer zekers op de website mijn recensie plaatsen en als hij positief uitvalt dan gaat mijn zus die drie katten heeft hem ook bestellen en uiteraard beveel ik Tim's B.V dan aan.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR