Top bedrijf

Goede website, veel keuze. Goede prijs kwaliteit en super snel verzonden. Top bedrijf.

super snelle levering super goederen

zeer snelle correcte levering en super goederen , de kooi is perfect en goed in elkaar te steken , super aankoop

Prima producten, website werkt goed, snel geleverd, ik mocht een leverdatum kiezen, daarvis geen rekening mee gehouden. Er werd sneller geleverd, dat is wel fijn maar ik was op die datum niet thuis en daardoor werd bij de buren afgeleverd.

vlot bezorgd

mooie aanbieding snel en netjes bezorgd

Snelle levering en goede producten

Snelle levering van een prachtige hondenmand

Geleverd snell en goede producten!

Prima kattenbak voor een prima prijs.

Snelle levering van een prima kattenbak voor een prima prijs. Enigste minpunt zijn de 5 klemmen waarmee de bovenbak aan de onderbrak wordt vastgemaakt, daarvoor moet je nogal wat kracht voor gebruiken.

Fijn om bij jullie te bestellen en de service is top.

Kijk naar bovenstaande.

Goede site snelle levering

Prima site en snelle levering , prijs/ kwaliteit is prima

ondanks de drukte het pakketje op tijd binnen

Voor het eerst besteld en zeer tevreden over de service. Ga zeker vaker bestellen.

Heel tevreden

Levering zoals beloofd. Bestelling volledig naar wens.

Top service.

Snelle en eerlijke levering

Zeer eerlijke en betrouwbare firma

Goeie producten

Producten zoals omschreven, verzending duurde wat langer maar dit is misschien door de huidige coronacrisis

Gunstig geprijsd

De artikelen worden snel geleverd. De prijs is gunstig.

Gewoon ouderwets goed

Snel, duidelijk

Snel en correct geleverd

Heel tevreden over de mandjes, snel geleverd en de kleine honden en pup zijn er helemaal gelukkig mee!

Mooi kwaliteit

Top producten

Top winkel

Goede service, groot assortiment en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Zo lang ik hier bestel, goede service

Al zo lang ik hier bestel leveren ze goed, geven ze fijne service en hebben ze een goed gevarieerd aanbod.

Goed met andere bakken

Alleen de bakken die zijn glimmend daar is hij bang voor

Voor mijn 4 ras honden alleen het beste en dat hoeft niet altijd het duurste te zijn. Tim's hondenvoer is goed en niet duur, mijn honden doen het er fantastisch op

Goede tips, prima prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR