snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte afhandeling

Snelle levering.

Vlotte levering

Uitstekende kwaliteit

Goede prijzen en aardige communicatie

Echt de beste prijzen voor krabpalen, leuke krabpalen zijn vaak erg duur maar hier niet!

Correct de bestelling

Voor de eerste keer besteld en tevreden van de levering en de goederen

Super product en service!

Mijn bully staat top met jullie voeding.

Doen wat ze beloven

Kooi besteld bij deze online winkel. Werd goed verpakt dezelfde dag verzonden, ook in deze drukke tijd. Enige minpunt is dat ze 3x een herinnering sturen om een review te plaatsen. Doe dat dan op een originele en ludieke manier..

Goede ervaringen

Altijd goede service bij Tims

Normaal top nu iets minder top.

De koeken zaten in een doos in een doos zonder opvulling. Hierdoor zijn veel koeken gaan brokkelen wat heel jammer is. Neem aan dat jullie graag hele koeken leveren. Mvg JM Ebbinge te Hillegom. Heb een klacht ingediend afgelopen donderdag en heb nog niks gehoord dat is jammer.

Leuke halsbanden voor een fijne prijs

Snelle leveringen en fijne korting

Geen opmerkingen

Snel geleverd en voor een goede prijs

Super service en hond is blij

Ondanks drukte redelijk vlot geleverd

Door de lockdown en kerstdrukte iets later geleverd geen probleem. Goede prijs voor een zak hondenvoer alleen snap ik het proefpakket konijnenvoer niet :-)

Gemakkelijk, goed en snel

Handige website, snelle levering en goede producten, meer ksn ik er niet van zeggen

Goede service en snel in huis top

Na lang zoeken vond ik het gewenste snuffelkleed voor onze puppy. Na de bestelling was deze ook heel vlot in huis ook al was het Sinterklaas tijd.

snelle levering , met zorg geleverd , nieuwe soort kattenbakvulling gekocht , de beste die we al gehad hebben , heb er terug besteld , zeer tevreden

nette behandeling van kapotte levering

kreeg duidelijke reactie over het feit dat blafband niet werkte -2 bestelling had helaas zelfde probleem heb derhalve een andere band besteld graag afwikkeling zoals gevraagd - hoor graag

Snel en goed!

Ondanks de kerst- & Coronadrukte toch keurig snel geleverd...

Alles prima in orde

Prima prijs Goed spul.

Snelle service,ruime keuze in assortiment

Besteld en ondanks de drukte kreeg ik netjes het diepvries voer worsten op tijd en goed verpakt. Wij zullen zeker nog meer bestellen omdat bij ons vaak het voer niet meer leverbaar is en nu met de lock down .

Aankoop OK, garantie is ZERO

Geen problemen om aankopen te doen, op tijd geleverd, en product zoals beloofd. Maar eenmaal je garantie wil inroepen voor een defekt toestel, blijf je in de kou staan, en word er zelfs niet meer op je mails geantwoord.

Veel leuke spullen voor mens en dier

Gebruiksvriendelijke website bezocht en kon gemakkelijk vinden wat ik zocht. Helaas ook een aantal dingen die waren uitverkocht. De bestelde artikelen werden redelijk snel geleverd.

Helemaal prima!

Goede prijs en kwaliteit. Mooi op tijd geleverd! Ik beveel deze shop aan.

Heb beetje langer moeten wachten dan verwacht en de doos was een deeltje open

Idem

71 Hongkongstraat