Kan ik nog niet geven

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen dus kan ik ook geen mening geven

prima ervaringen

Snelle levering en spullen worden netjes verpakt. Top!

De bestelling is perfect afgeleverd

Ik heb alleen nog geen antwoord op mijn van tevoren gestelde vragen. is nu niet meer nodig.

Een zeer goede service en een snelle verzending, ook de prijs lag lager den bij de concurrent.

Zeer correct en kwaliteit

Kwaliteit en snelle levering

Eerste keer besteld en volgende dag al in huis Ben heel tevreden

Prima in orde.

Snelle levering.

Goed geregeld en snel geleverd

Zie hierboven en de prijs was voordeliger

Gewoon heel tevreden!

Prima website, snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd.

Gewoon goed. Prima prijs/kwaliteit

Service

Goede service en snelle levertijd

Top ! Snelle levering en prima communicatie.

Krabpaal Ebi besteld. Snel geleverd en werd door de medewerker per mail op de hoogte gehouden over het leveringsproces. Zeer tevreden, aanrader dit bedrijf.

Prima en snel

Prima webshop

Prima service en fijne mensen die jou helpen als je er niet uit komt!

Ruim assortiment en snelle levering

De artikelen die ik bestel worden altijd snel geleverd. Ik word goed geïnformeerd over de levering.

Gewoon top

Supersnelle levering

Zeer mooie ombouw voor de kattenbak gekocht, volgende dag al geleverd! En dat in december mét Corona! Goede informatievoorziening zoals track & trace.

Zoals je verwachten mag!

Goede webshop die werkt zoals het hoort

Snelle levering stevig bad met deftige afvoerslang voor water en correcte prijs

Snelle levering, goed verpakt, updates via de mail, helemaal niets op aan te merken.

heel goede service en snel geleverd

alleen de kwaliteit van de binnen vollieren mogen wel iets steviger en beter gecontroleerd worden bij mij was 1 plastic hoek roede gescheurd

Snel en correct geleverd en op tijd. Product is zoals beschreven. Mijn verwachtingen van het product waren hoe ik het verwacht had.

Ingewikkeld

Helaas heb ik de verkeerde beatelling ontvangen. Gemaild en een reactie ontvangen. Verkeerde pakket moet nog opgehaald worden en het juiste pakket met voer wat ik dus echt nodig had want voer was bijna op bij het bestellen en inmiddels dus echt op, komt pas 1,5 week later. Behalve excuus heb ik niets.

fijn op tijd geleverd

mooi op tijd geleverd en het juiste product

Zaterdagavond bestelling geplaatst,maandag in huis.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR