Geweldige service

Voor het eerst besteld 2 dingen niet voorradig maar de rest na mijn vraag wel eerst geleverd. De rest kwam later. top service.

veel keus snel geleverd

kan hier terecht voor goed voer en leuk speelgoed voor mijn dieren

Zeer tevreden over de bestellingen die ik geplaatst heb.

Ik heb meerdere keren bij Tim’s besteld en ben zeer tevreden. Scherp geprijsd en snelle afhandeling dus de bestelling zijn zo snel als kan geleverd.

Heel snelle levering.

Snelle levering, super service!

Besteld, en 2 dagen later geleverd.

Super Goe

Snelle levering en correcte afhandeling.

Mooie en goede producten

Fijne winkel hebben veel voor dieren en goedkoop. Als je ze mailt krijg je een goed en uitgebreid antwoord van ze.

Goed geregeld

Snel bezorgd

Kwaliteit prijs en levering uitstekendste

Snel en prijs-kwaliteitverhouding perfect

Prima webshop

Altijd snelle verzending van de bestelling. Veel betaalmogelijkheden en een hele fijne klantenservice.

Uitstekende service

met de drukte van de komende feestdagen had ik op een langere leveringstijd gerekend. Maar de levering kwam al de volgende werkdag! Bedankt voor de vlotte 'handling' van de bestelling!

Fantastisch service.

Beter dan verwacht

Naamplaat laten maken en verkeerde maat besteld. Heb ik een mailtje achteraan gestuurd dat meteen is opgepakt en geregeld. De naamplaat is bovendien mooier dan verwacht :D Ik ben zeer tevreden.

Prima snelle levering!

Snelle top service

Snelle, nette service! Honden blazer besteld, en echt een top product. Waar voor m’n geld

Goed ervaring en ruim assortiment

Vlotte site en afhandeling

Mijn eerste aankoop en het ging allemaal bijzonder vlot.

Levert waar we op zoek naar waren

goede service

Goede site, breed assortiment. Goede en snelle service. Prijzen zijn de laatste tijd wel gestegen!

Super service

Super service en een snelle levertijd

Snelle verzending. Goed verpakt. Prima producten

Goeden servers

Zeer tevreden en op tijd geleverd

super bedrijf, nooit teleurgesteld!!

Ik heb alleen maar zeer positieve ervaringen, en heb toch al heel wat keren besteld.

Makkelijke site om te bestellen

Zeker niet voor de laatste keer iets besteld , goede spullen, in mijn geval pinda's en pitten, voor de vogels, ook prima bezorgd. Kortom een 10 waard !!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR