Correct en vriendelijk

Klantvriendelijke oplossing en correcte levering

Altijd netjes optijd geleverd voor een mooie prijs

Altijd optijd geleverd bij problemen wordt het klantgericht opgelost denken mee prijs is goed overzichtelijke site

Vlotte levering, goede kwaliteit

De hondenbrokken die ik besteld had waren snel geleverd. De communicatie verloopt ook erg vlot via deze website. We hebben zelfs gratis koekjes gekregen voor onze hond!

Snelle service voor een goede prijs !

Goedkoper dan de meeste winkels in de omstreken ! Zelfs met verzending bij. Héél snelle service ! Alles werd goed opgevolgd, bij elke stap werd duidelijk een status update gegeven !

Supersnel

Supersnelle bezorging. Het was jammerlijk niet wat ik bedoelde dus meteen weer retour

Goede producten en snelle levering, kortom zeer tevreden!

Snelle levering.

Bestellen gaat gemakkelijk en het wordt snel geleverd. Vaker hier besteld en ben altijd tevreden.

Is korekt en snel

Is snel en goed

Goede shop

Goede shop koop hier af en toe wat altijd snelle levering. Je wordt netjes op de hoogte gehouden qua verzending. Niks verkeerds op te merken. Zou hier zo weer bestellen en kan dat jou ook aanraden

Nog nooit problemen met een levering gehad. Echter nu door corona en topdrukte duurde de levering langer dan normaal. Logisch in deze tijd. Mijn betaling liep via billink en dit werd door tims keurig geregeld waardoor ik geen betaal problemen kreeg.

Goed en snel

Bestellen was eenvoudig, het zou binnen 2 weken geleverd worden.... binnen 3 dagen was het er al.

Snel geleverd en leuk kado. Hond was daar heel blij mee. Ik kreeg alleen geen bevestiging van mijn bestelling en begon toen te twijfelen of het wel goed gegaan was. Ik dacht dat ik bij een onbetrouwbare site besteld had en dat bleek gelukkig dus wel het geval.

Gewoon TOP! Alles naar wens en snel geleverd!

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

De dingen die ze zeggen / beloven, doen ze ook

Prima service en snelle levering

Goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tip top

Leuke en handige webshop, goede prijzen en voldoende keuze, goed verpakt en snel geleverd. Dus ik ben tevreden.

Super snel..goede ingepakt

Superblij mee. Ook van black Friday voordeel. De water blazer werkt het prima, zonder lawaai. Al heel veel in deze dagen gebruikt en werkt super. Zéér tevreden.

Prima op tijd afgeleverd

Mooi kastje voor me dochter ze is er blij mee

Snelle levering en alles perfect aangekomen.

heel prettig geholpen

Een hele fijne mand gekocht van Dog Sleeper

kritische review

Op de service van Tim's was echt niets aan te merken. Betrouwbaar, levert snel en de producten zijn kwalitatief ook goed verpakt. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering Goede service Veel verschillende producten

Goede service en kwaliteit

Ondanks de drukte rondom kerst mijn pakketje binnen 1 dag toegestuurd gekregen. Kwaliteit van het product is prima en was netjes verpakt.

Duidelijke communicatie, snelle levering, goed product

Perfecte service

Zeer betrouwbare leverancier. Van bestelling tot levering perfect. Zeer zorgvuldig verpakt. Aanrader

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR