Fijne dierenwinkel

goed verpakt Goed geleverd Mag voortaan wel sneller

Goede snelle service

Helemaal tevreden

Helemaal top ! Prijs en levering prima!

Slecht

Nog nooit problemen gehad maar nu kreeg ik de verkeerde vlooienband qua gewicht kreeg meer dan 8 kilo ipv tot 8 kilo. Vind het vervelend om die reden dan toch weer moet bellen om het te veranderen en pakket weer te brengen naar ophaalpunt. De sevice aan de telefoon en de snelheid volgende pakket binnen was wel weer in orde

Artikel komt niet overeen met wat ik thuis krijg

Niet tevreden !! Het artikel was op de site foto zwart en thuis roestbruin. Terwijl nogmaals inzoom thuis en het echt pikzwart staal moet zijn. Daarna mijn klacht op de mail gezet inmiddels 3 dagen geleden en tot op heden niets geen reactie ontvangen. Ik wilde 1 artikel houden maar heb alles geretourneerd.

Een goede en snelle levering het artikel ziet er goed uit en werkt perfect.

Simpeler kan het niet

Overzichtelijke site. Snel en makkelijk bestellen. Levering ook rap

Goed spul en snel geleverd.

Goed spul en snel geleverd.

Trage levering zonder communicatie

Wanneer ik mijn kattenvoer bestel houdt ik tekening met 2 dagen levertijd. Nu duurde het echter meer dan een week zonder dat ik daarover in kennis ben gesteld. Een mailtje met vertraagde levertijd zou ik op prijs stellen.

Recommended

Fast and reliable service! Highly recommended

Goede producten en prima levering

Ik bestel al jaren een grote emmer Primeval gelatinaat voor mijn bejaarde labrador bij jullie en het werkt goed. Jullie beloven het product binnen 14 dagen te bezorgen en dat hebben jullie waargemaakt. Van het bezorgproces ben ik keurig op de hoogte gehouden. Eigenlijk ben ik gewend om vandaag iets te bestellen en het morgen, hooguit overmorgen in huis te hebben. Daar doen jullie niet aan en als ik het weet dan houd ik er rekening mee. Effe wennen, maar geen probleem.

Goede algemene ervaring. Levering wel vertraagd en had gerekend op ‘volgende dag levering’

Makkelijk, snel en goed en bovenal een betere prijs !

De bestelde brokken waren met een lange houdbaarheidsdatum (erg belangrijk), makkelijk en klantvriendelijk te bestellen, snel geleverd en stevig verpakt in nette doos. Daarnaast is de lage prijs natuurlijk wel de kers op de taart. Wat mij betreft een aanrader dus :-)

niets op aan te merken

snel en correct afgehandeld

Goede klantenservice!

Altijd een oplossing.

Snelle levering en een prima product

Onze labrador is erg dol op de buffelo oren, iedere dag krijgt ze een tractatie En zien we haar er heerlijk van genieten!!

Snelle levering, producten op voorraad en mooie prijs

HEEL POSITIEF

Al meerdere keren diepvries voer besteld, altijd snel en goed bevroren geleverd.

Geweldige en snelle service

Vlug. Goede prijzen Zeer goede producten

Voor het eerst een grote zak pinda’s besteld voor de vogels in de tuin. Ga ik echt vaker doen. Snelle levering , eigenlijk geen opmerkingen. Gewoon prima!!

Goed assortiment en snelle verzending

Goed assortiment en snelle verzending

In orde

Alles netjes in orde. Klein flesje in grote doos, maar daar hebben we eens goed mee kunnen lachen :)

Tim's has everything my puppy needs

I got a puppy 2 months ago and since then I've been a regular at Tim's. They have everything my puppy needs: bed, blanket, food, toothbrush and paste, nail clipper, toys, leashes, training pads, cleaning products, literally everything!

Top! Snel en netjes geleverd

Alles was goed verpakt en snel geleverd

Tevreden

Snel en correcte levering