Onze bestelling is wederom snel geleverd. We zijn tevreden

Snel correct en exact wat ik vroeg

Altijd top!

Alles altijd snel en keurig verpakt geleverd.

Altijd snel bezorgd, goede service

Is zeer goed

Snel en goed

Allereerst een breed assortiment. Ook biologische diervoeding volop verkrijgbaar. Daarnaast een snelle levering. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. En niet onbelangrijk... het voer wat ik wilde hebben was bij Tim's het goedkoopste. Wel even goed kijken hoe je uitkomt met evt. verzendkosten.

Geweldige service met goed eten!

Meermaals besteld en steeds tevreden. Ook wanneer er iets fout loopt, bestelling later geleverd / onvolledig geleverd, steeds vriendelijk bij het mailverkeer alsook de bestelling alsnog goed ontvangen. Onze hond was een moeilijke eter maar nu eet hij steeds zijn brokjes op. Blij om dit eten, wat wij net iets duurder vinden, gevonden te hebben. Zijn geld meer dan waard. Zeer tevreden klanten hier!

Zeer snelle service!

Vanavond bestel, morgenmiddag al in huis! Zeer handig als je snel iets in huis wil hebben. Ook een mooi aanbod dat onze viervoeter wel kon waarderen!

Niet goed

Levering werd verzorgd via postnl. Er werd gezegd dat ze niet konden leveren terwijl wij met 2 personen van thuis werken. Er is geen registratie van personen geweest via onze bel. We vonden geen briefje in onze bus. Ik ben de bestelling moeten gaan halen op een postpunt. Ik zal dus niet meer via jullie bestellen zolang jullie leveren via postnl. Ik ben wel tevreden over jullie goederen.

Snelle levering, redelijk prijs

Goede tip gekregen met een super resultaat

Mijn hond Beer had al een hele tijd erge jeuk, diverse soorten voer geprobeerd. Beer moest hiervoor zelfs medicijnen slikken. Door een reactie van jullie op mijn bestelling van kanjer lam en rijst, heb ik petcool essential besteld en na een paar dagen beet en krabte beer niet meer. Ik ben toen gaan minderen met de medicijnen en nu is beer er helemaal vanaf en nog steeds zonder jeuk. Top service. Wij zijn er heel blij mee.

Bestelling correct en snel geleverd.

Levering zou een dag later aankomen dan aangegeven. Tim’s kwam hier zelf achter en heeft meteen een mail gestuurd.

Super snelle levering

Denken graag mee in oplossingen en denken niet aan hun eigen centen. Super goed geholpen en kosteloos een nieuwe bestelling gehad binnen een dag. Ze reageren snel op berichten. Zeker mijn favoriete online winkel voor honden spullen !

Uitstekende en snelle levering

De levering is erg vlot. Alleen jammer dat het in tweeën kwam maar mag de peet niet drukken de levering volgende dag al super.

Vlotte levering, mooie prijs

Steeds een vlotte en snelle levering. Leuk gamme en goede prijs kwaliteit

Snel betrouwbaar groot assortiment

Snel betrouwbaar groot assortiment en interessante promo zctues

Alle correspondentie duidelijk, goede prijs en levering snel. Prima eerste ervaring met TIM's

snelle service, goede prijs/kwaliteit

eerste ervaring bij Tim's. Zeker een aanrader, snelle service en degelijke prijzen!

Goede bestelling gedaan

Zeer tevreden.

Ik heb al meerdere zaken bij Tim's besteld en ik ben altijd zeer tevreden geweest.Ik kan geen enkele negatieve ervaring bedenken.Doe zo verder!!!

Goede snelle service

Snelle levering van een goed product.

Nog nooit van Tim gehoord maar hij heeft bij ons gescoord

1e maal besteld en alles is voorspoedig gegaan..Al doorgegeven aan een vriend.. Ga zo door..

Goeie service

Goeie service snelle en goeie levering

Super producten

Puppy matjes worden hier in huis gebruikt voor een incontinent senior konijn en voor een incontinente senior hond. Echt prima product! Levertijd is sneller dan aangegeven

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR