top

top

Alles prima op tijd geleverd!

Correcte service, alles prima op tijd geleverd.

Super correct niets te klagen!

Caviavoer besteld

De zak is heel aangekomen. Snelle en goede service

Altijd snelle levering

Service is goed het enige nadeel zijn de zakken die moeilijk te dragen zijn.en erg zwaar .Ik heb reuma.dus best vervelend als de voetbal o de ze niet netjes wil neerzetten.

Heel correct.

Heel correct en respecteert de leveringstermijn. Snelle service!

Besteld en keurig de volgende dag afgeleverd.

Altijd levering naar zin bij Tim

Snelle levering, goed product.

Snelle bezorging, goede prijs voor het artikel dat ik zocht

Artikel al eerder gekocht bij Tim's. Voor 2e kat wilde ik hetzelfde artikel. In de dierenspeciaalzaak niet te vinden en al zeker niet voor deze prijs. Dus wederom voor Tim's gekozen.

Heel tevreden, snelle bezorging, goed product.

Snelle levering en compleet

Ik heb al meerdere keren besteld en is goed gegaan. Alleen is er bij post.nl iedere keer de omdozen stuk gegaan. Komt denk ik door het gewicht. Helaas was daardoor 1 van de zakken houtkorrels stuk gegaan. Tim heeft betaalbare prijzen en snelle levering. Top!

Prettige snelle levering.

Uitgebreid assortiment

Beste, Ik ben zeer tevreden over jullie assortiment, prijzen en levertijd. Het enig maar niet onbelangrijk minpuntje is jullie retourregeling vanuit België, dit kan veel beter! DPD retour werkt niet.

Goed verpakt, goeie pruducten , snelle verzending! Zeer tevreden eindelijk weer een dierenshop waar ik graag bij besteld.

Tims is altijd snel met leveren. Ongeveer twee keer per jaar bestel ik nieuwe krabkartonnen voor de katten. Altijd de volgende dag in huis!

Lever tijd prijs product

Snelle levering en goede service.

Snelle bezorging!

Kattenluik besteld en volgende dag al in huis! Snelle en goede bezorging

Supergoed

6 dagen voordat Mambo werd gecastreerd de Trixie Beschermkraag Schuimrubber Grijs, 60-64X29 CM (4011905194271) Besteld voor onze Rottweiller. In 1 woord “Fantastische” Vele malen beter dan de plastic kraag wat van de dierenarts komt, Mambo eet, loopt, slaapt met de kraag en gebruikt hem ook als kussens, ik kan iedereen aanraden om dit product aan te schaffen, ver boven verwachting omdat hij nergens aan blijft steken.

Een goede prijs/ kwaliteit verhouding en een snelle levering. Niets aan toe te voegen.

Snelle servive

Producten werden heel snel geleverd.

Super tevreden

Erg tevreden en erg snel bezorgd ook netjes verpakt. Super veel dingen te koop voor alle huisdiertjes en niet zo duur.

Prima service! Goede kosten en binnen een dag geleverd

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR