Prima product en snelle levering

De bestelling werd snelmgeleverd

I'm very happy with everything I bought till now from this site. Good quality for very good price. I strongly recommend Tim's.

goede producten en snelle levering

Sommige goede producten kon ik ergens anders niet open en bij Tim's wel, daarbij kregen we ze ook nog snel in huis tegen een goede prijs.

Het complete plaatje

Mooie website,nette prijzen, snelle bezorging, alles goed verpakt. 10+

Prima prijs, vlot geleverd

Prima prijs voor dierenspullen en vlot bezorgd.

Overzichtelijke site

Vlugge levering en perfecte communicatie!

Snel en steeds correct

De dag erna geleverd

Snelle levering, goede prijzen

Product geleverd op afgesproken datum, Renske hondenvoer besteld, goedkoper dan de winkel waar het vaak niet op voorraad is

Beste online winkel voor al je dieren

Overzichtelijke website. Snelle levering. Nog NOOIT problemen gehad met Tim's Altijd goed verpakt komt netjes aan via de bezorgers. Op voorhand weet je al wanneer je bestelling komt. Diverse betalings mogelijkheden. Ruim soort assortiment en de prijzen zijn ook goed. Ik raad het zeker aan om een kijkje te nemen op de site en je kunt gerust kopen zonder problemen.

Gewoon goed, snel bezorgd.

Goed. Hoop dat het systeem werkt ! Dat de hond voor de lijn blijft !

Alles goed en snel geleverd

Betrouwbaar

Levert snel, levert altijd het juiste en als iets even niet op voorraad is wordt in elk geval de rest van de bestelling al verzonden. Alles komt altijd goed aan.

Zoals altijd geweldig

Zelfs als het een keerde fout gaat wordt het probleem snel en doeltreffend opgelost.

Zeer vriendelijke klantservice Goede prijs en snelle levering

Mindere kwaliteit dan verwacht naar aanleiding van eerdere bestelling

De pinda's zijn van wat mindere kwaliteit dan die van mijn eerste bestelling. Dit zijn allemaal ontvliesde, halve pinda's en er zitten ook minder goede bij. Jammer, want ik was juist zo tevreden over de eerste partij.

Optijd en goed verpakt geleverd

Ik was opzoek naar een anti-ontsnappingstuig. Was nergens meer op voorhand buiten hier. Is rap en op de beloofde dag geleverd.

Prijs/kwaliteit/snelle levering

Dik in orde

Gebrek aan communicatie.

Ik vond dat er bij deze bestelling een gebrek aan communicatie was. Ik had een bestelling geplaatst voor 12 kg hondenbrokken en 3 kg gratis, maar kreeg alleen de 12 kg geleverd zonder voorafgaande verwittiging. Dus toen ik mijn pakket opende dacht ik direct,dit is niet O.K. Het is pas nadat ikzelf contact had opgenomen dat de situatie werd rechtgezet.

Goedmaar helaas niet perfect de gierhorst kwam later als het vogelvoer heb zelg contact gemaakt met vraag waarom de gierhorst er niet bij was ik vind dat jullie dat hadden moeten doen voor de rest was alles prima

Voordelig en kwaliteit in één

Opgeruimd staat netjes

Snelle en goede ervaring

kwa mailing soms wat verwarrend, dat niet steeds duidelijk hoeveel pakketten en wat er in zit. Soms wel 8 mails voor 1 bestelling met hetzelfde maar net telkens eens iets anders Uiteindelijk wel verzorgd en alles gekregen. Plakband rond de dozen is iets minder kwaliteit dat tegen wij het hebben gekregen de plakband al lost. Zeer gevaarlijk met kleine spulletjes da er zo uit kunnen vallen.

Goed en snel

Supersnel geleverd tegen een concurrerende prijs

Voordelig en supersnel geleverd

Snelle levering, was mijn eerste bestelling bij U maar zeker niet de laatste! Was ook nog een presentje bij voor dierendag. Top! Bedankt

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR