Ik had voor de zekerheid met de klantenservice gebeld of een halsband op voorraad was, en dat was hij. Omdat het de vrijdag vóór dierendag betrof en het daardoor erg druk was, kon zij mij niet garanderen dat hij de volgende dag geleverd zou worden. Maar zij zou er alles aan doen... Het is gelukt. PostNL werkte ook mee, waardoor het pakket zaterdag 3 oktober binnen was. Mijn hond heeft nu een mooie halsband van Hunter tegen een scherpe prijs. Bedankt voor de goede service.

Prima shop, uitstekende service!

Ik heb niets dan lof voor tims! Mijn bestellingen komen altijd netjes optijd, het assortiment is gigantisch en krijg vaak wat extra’s bij mijn bestelling waar mijn hond dol op is!

Er zat geen pompje bij de fles, erg jammer!!

Ik was echt verbaasd dat er geen pompje bij de fles met zalmolie zat! Steeds de dop eraf draaien, betekent dat 't snel een vette boel wordt. Erg jammer dus.

Zeer goede service

Zeer mooi product zoals omschreven snelle levering en kwaliteit prijs verhouding is zeer goed.

Producten prima te vinden via de zoekopdracht en snelle levering

Werd getipt door een kennis om een kijkje te nemen bij Tim’s voor verschillende producten voor mijn honden. Alles teruggevonden en voor een prima prijs. Daarnaast een correcte en snelle levering.

prima winkel, snelle levering

prima winkel!!

Prima webwinkel, goede service!

Ben er al jaren klant, naar volle tevredenheid.

Wijze van verzenden/verpakking zou verbeterd moeten worden.

In de doos waren 2 verpakkingen beschadigd (open gescheurd/gebarsten). Dit gemeld met foto's. Helaas geen reactie gekregen. Bij aanbevelen zou ik willen vermelden: waarschijnlijk.

Ziet er mooi uit

Erg mooi jasje maar toch veel te breed voor haar. Ik moet de klittenband in nemen

Ik ben zeer tevreden over de service en de producten van Tims. De levering is snel, ze zijn betrouwbaar en als het een keer niet op tijd lukt met de levering wordt dit gecommuniceerd per email. Ik ben vaste klant inmiddels voor het kattengrid :)

Ik had een verkeerd artikel en is mooi opgelost.

Ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en ben netjes geholpen.

Alles correct

Bij probleem onmiddellijk geholpen zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden over Tim's B.V.

Prima producten. Altijd goede service. Prima communicatie. Ik beveel Tim's B.V. zeker aan.

Zeer vlug geleverd. En een zeer goed product mijn Floortje haar oogjes zijn al een stuk beter. Dank u

Altijd snel en goed!

Sneln opgeleverd, goed kwaliteit, heel goed prijs kwaliteit. Top web winkel.

grote keuze en snelle bezorging

grote keuze en snelle bezorging

Goed geregeld

Alles klopte. Goed verpakt in een doos, erg fijn.

Uitstekende service

Goed product, zeker niet te duur en altijd op tijd geleverd

Zeer prettige webshop waar ik vaker mijn online spullen koop.

Overzichtelijk, vlotte levering.

super snelle levering

zaterdag besteld, maandag in huis

Goed en snel!

Goede producten en snelle levering.

Prima ga zo door!

Vlot en goed geleverd, bedankt!

snelle levering en top prijs

Topproducten en snelle levering.

Fijne webshop. Jammer genoeg was de emmer legmeel kapot gegaan in de doos. De jongens van post.nl hebben denk gesmeten met de doos. Deze hoogzwangere moest dus op d’r knietjes de doos legen en de emmer opnieuw vullen. Misschien een idee om de emmer in kartonpapier te verpakken. : )

Product snel ontvangen tegen een goede prijs. Enige was dat de doos waarin t verzonden is wel te groot was, toch wel zonde

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR