Vlotte levering, goede opvolging

Zoals gewoonlijk, weer een vlotte levering en goede opvolging van de bestelling. Super tevreden

Perfect.Snelle correcte servies.Niets op aan te merken.

Kreeg mijn bestelling zeer snel.Een correcte communnicatienaar de klant toe.Vriendelijk snelle servies.Een echt aanrader.Niet duur.

Oke.

Prima geregeld, bezorging oke.

perfect geregeld!

Supersnelle bezorging, geen lange wachttijden aan de telefoon, leuke cadeautjes bij de bestelling en mensen die met je meedenken. Houden zo, top!

Goede service vriendelijke en vlotte bediening

Raad Tims aan wegens goede prijs en correcte afhandeling

Goede produkten en snelle levering

Tim heeft een uitgebreid assortiment van goede produkten en levert snel.

het was de 1ste keer dat ik bij jullie bestelde maar er volgen er nog

1 woord TOP

Snelle levering en een prima service. Extra dierendagkado erbij gekregen, erg attent.

Renske bestelling, snel geleverd. Ook erg leuk dat er nog twee extra gratis kado’s inzaten die vallen goed in de smaak. Alleen jammer dat er wel een kleine scheur in de Renske voerzak zat.

Ruim assortiment,

Bestel al jaren bij Tims vanwege hun uniek assortiment. Leveringen zijn altijd op tijd en netjes verpakt.

Perfect kussen

Makkelijk besteld en snel een mooi kussen voor onze hond in huis.

Fast delivery, but only half the products.

I shop regularly with Tim's for dog food. The product selection is great, but I sometimes find that the delivery time is a bit uncertain. Sometimes it's very quick, sometimes slow. On this most recent occasion we got half the food very fast, a few more pieces a week later, and we're still waiting for the rest of the delivery. I've also commented in the past that I'd love to see more recyclable/ sustainable packaging on the frozen food.

Snelle en correcte levering

In het assortiment kan k niet alles vinden. Nemen jullie soms andere producten op?

goede service

order komt altijd op tijd

Krijg geen reactie op mailcontact

Product is geleverd , alleen wel over datum al.. heb geprobeerd mailcontact te krijgen, op verzoek fotos gestuurd en vervolgens niks meer gehoord.

Ik bestel graag bij Tim’s vanwege de goede service, duidelijke website en leveringen.

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, helaas een zak kattenbakvulling gescheurd.

altijd goeie service en snelle levering.

altijd goeie service en snelle levering. ook altijd goed op de hoogte gehouden van bestellingen, Track en trace ect.

Zeer snelle levering

Snel en oké

Dik tevreden

Uitstekende producten met goede prijzen. Vlotte levering Dus dik tevreden

Bestelling onvolledig - geen reactie

Via mail en in beoordelingsformulier aangegeven dat bestelling onvolledig is geleverd, maar geen reactie

Goede communicatie

Levering kwam in twee delen, over twee dagen. Dat had ik niet verwacht : vraag over gesteld, er kwam snel een duidelijk antwoord.

Mijn bestelling was in orde,de dag nafien al geleverd

Zeer tervreden van het product

Tevreden

Bestelling was snel binnen en ziet er netjes uit! Ook niet duur!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR