geweldig

gemakkelijk en snel

Prima service en kwaliteit.

Mijn bestelling kwam keurig op tijd. Wat ik besteld heb, kwam zonder fouten. Was het goedkoopste van alle sites die ik bezocht heb.

Goede communicatie, snelle levering.

De producten die wij bestellen zijn prima van kwaliteit. Tim's houdt je goed op de hoogte waar je bestelling is een wanneer het is overgedragen aan het postbedrijf. Levering is snel.

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpste prijs en hele snelle levering. Veel gemak met een overzichtelijke website.

Top gewoon

Makkelijk besteld Snel geleverd

Goecd producten, vriendelijke prijs en een nette en snelle service.

Snel bezorgd, binnen 1 dag.

Prima geholpen, snel bezorgd!

Alles was in orde !

Een mailtje gestuurd met een vraag. Binnen een uur reactie! Prima!

Vlotte levering

Leveringstermijn zoals vermeld bij de bestelling

Snel bezorg

Fijn bedrijf om te bestellen

Snel en netjes geleverd

Goede service, goede kwaliteit

Dankzij het ruime assortiment heb ik het juiste artikel voor mijn kat kunnen vinden. Prijs was goed en de levering van het artikel was snel. Binnen 24 uur was het artikel in huis. Prima.

Leveringen van producten

Aanvankelijk problemen met levering producten. Bedrijf heeft het goed opgepakt. Inmiddels is alles geleverd.

De levering kan lang duren ,ze beloofden me vier vitakraft sticks kreeg er 1

Ik bestel 5 zakken voer Tegelijk om kosten en vervoer te beperken .Wat krijg ik als dank 1 vitakraft stick .en die moet ik nog door midden snijden omdat ik 2 honden heb .

supersnelle levering

supersnelle levering

Gewoon goed

Ziet er goed uit en snelle leverin

Snelle levering.

Snelle levering alleen ga ik het vanaf nu in de dietenzaak kopen aangezien de extra verzendkosten toch wel hoog zijn. Verder goede service en snelle levering.

Goede prijs en snelle verzending

Keuze uit veel producten voor een goede prijs. Snelle verzending (als de producten op voorraad zijn uiteraard) en eventueel ook gratis retouren. Snelle klantenservice.

snel en correct afgehandeld

snel en correct afgehandeld

Gewoon goed

Altijd zeer snel in huis. Ook hebben ze altijd iets extra's erbij zitten. Alleen jammer dat ik een hond heb die geen granen en alles waar rund in zit niet mag hebben, maar toch een filmpje voor tim's

Prima product

Prima product, goed verpakt en snel bezorgd....

Geleverd volgens verwachting.

Juiste goederen en binnen levertermijn.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR