Snel geleverd, duidelijke omschrijving en foto's

snel geleverd en duidelijke omschrijving en foto's van het product.

Goede website en snelle service! Top!

Ik ben zeer tevreden, prijs en service lekker snel!

Goed op tijd geleverd6

Makkelijk besteld en thuisbezorgd

Prima service!

Mijn bestelling werd volgens verwachting snel geleverd en ook de nalevering kwam sneller dan verwacht. Goede communicatie en fijne website. Ik kom zeker vaker terug!

Snelle levering goede prijs

Super service!

Meerdere keren hier besteld en super tevreden over de service. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling!

Onze bestelling kwam heel snel binnen, en was erg netjes in gepakt. En de diertjes waren er ook erg blij mee.

I have used Tim’s 2 Times and i ve been very satisfied: parcel has been Delivered within 24h as mentioned. I was very impressed I recommand higly I have used other websites but got many issues with delivering. Regards

snel

bestelling geplaats en 2dagen later netjes geleverd

probleemloos en voordelig

bestelling ging eenvoudig. levering ging goed. product in prima staat.

Fijne webshop! Snelle levering en goede, betaalbare producten!!

Goede ervaring

Poepzakjes besteld, zijn snel geleverd en was exact wat ik zocht. Was verder de goedkoopste die ik kon vinden.

Goed product, snel geleverd

Onze in orde volsta eet graag droge voeding prins. Zijn pels word er zo mooi van.

goed en snel

Keurig

Morgen bezorgd kwam niet uit

Bij de bestelling staat: morgen in huis. Dat was een dag later.

Zeer snelle levering binnen de 24 uur naar Belgie.

Goede prijs en zeer snelle levering.

Vriendelijkheid

Stiptheid

Snelle levering, goedkoopste aanbieder

1 of 2 dagen na plaatsen bestelling heb ik de brokken al in huis, super fijn! Scheelt ook zo meerdere euro's met andere plekken.

Meestal goed

Service is prima. Maar laatste keer was verpakkingsmateriaal zeer slecht. Doos was aan alle kanten gescheurd wel zeer onhandig aan elkaar getaped. Sticker van post.nl zat erop dat hun geplakt hadden .

mooie kwaliteit voor een nette prijs

top service

Prima, vandaag besteld morgen in huis

Simpel zoals het hoort Prima, vandaag besteld morgen in huis

Fijne webshop

De door mij gezochte brokken hier gevonden voor een mooie prijs. Snel bezorgd

Helaas niet de volgende dag geleverd als beloofd op website | Doos was slecht ingepakt

In principe als ik iets bestel verwacht ik niet meer dan drie dingen: - Volgende dag bezorgd belofte - Goed verpakt - Werkend product Ik zou meer sterren hebben gegeven, echter werd er helaas niet de volgende dag bezorgd, maar twee dagen later. Tevens was het product niet goed verpakt (doos wel helemaal versleten, er zaten hier en daar gaten in - dit is naar mijn weten niet gebeurt tijdens transport, want de doos zat er oud en vies uit) had ik een product besteld van bijna 200 euro waarvan grotendeels plexiglas, en voor dat bedrag verwacht je toch wel dat er met wat zorg een pakje wordt verstuurd om te voorkomen dat het e.e.a. barst. Wonder boven wonder zat toch alles in de doos. Het is maar dat ik geen foto bij mijn review kan bijsluiten anders had ik dat zeker gedaan.

Besteld en geleverd. Extra snack gratis bijgeleverd

klantvriendelijk, efficiënt, goed product

Prettig