wacht nog steeds op mijn levering

heb nu al ruin een 4 tal weken een bestelling geplaatst en heb nog steeds niets ontvangen

Goede prijs, snelle bezorging!

Helemaal top

Snelle verzending en goede prijzen

heb besteld ene zak gilpa kennel en was snel binnen niet de dag erna maar wel snel genoeg..

Driemaal is scheepsrecht

Na drie keer hebben ze het dit keer prima geregeld. Al doende leert men, dat is duidelijk. Op tijd, wat we besteld hadden en een goede prijs. Nu kan ik ze aanbevelen.

Snelle levertijden

Snelle / correcte verwerking bestelling / levering

Topservice

Snelle en vlotte communicatie en de beste prijs. Alleen spijtig dat de vervoersmaatschappij zich niet aan de afgesproken levertijd gehouden heeft.

Mijn ervaring met Tim's is goed

Mijn bestelling van 4 stuks in 1 doos (aantal is dan 1) ging eea verkeerd mbt het systeem dat de decimalen berekent voor verzending. Ik kreeg dus 0.25 (dat is 1 stuk). Na contact met zeer vriendelijke dame alles rechtgezet. Zeer blij mee!

Prima op tijd geleverd de volgende dag.

Duidelijke website

Jammer dat er niet duidelijk wordt aangegeven als je bestelling niet compleet is, na een telefoontje die ik had gepleegd is het me uitgelegd, zou handiger zijn als dat vooraf al wordt aangekondigd.

Goede kwaliteit/prijsverhouding. Correcte levering.

Snelle en correcte service

Uitgebreid assortiment. Goede en zeer snelle service!

Snel handig en goedkoop

Helemaal top, jullie waren de goedkoopste en netjes aangeleverd. Mijn katten zijn weer blij.

Geopend product gekregen maar goed opgelost

Ik heb een zak voer besteld van 12 kilo waar je een gratis zakje van 2 kilo bij krijgt gedurende een bepaalde periode. Volgende dag keurig geleverd. Alleen bij openen van de doos zat de doos vol brokjes doordat het zakje van 2 kilo al geopend was dmv het hoekje wat er af geknipt was met een schaar en dichtgeplakt met een plakbandje. Heb het zakje maar weggegooid omdat ik niet weet hoe lang het al geopend was. Na mijn klacht werd deze vlot en snel opgepakt en werd mij een nieuwe zak en lekker kauwsnackie belooft. 1 dag later had ik het nieuwe zakje voer van 2 kilo al binnen.....zonder kauwsnackie…. ;-) In alle snelheid om de klacht af te handelen vergeten.

snelle service

snelle levering en goede service goede kwaliteits artikelen

Dik in orde!

De bestelling verliep heel vlot. Duidelijke mails over het deel van de bestelling dat direct verzonden kon worden. En enkele dagen later alweer een berichtje dat ook deel 2 onderweg was. Alles was netjes verpakt, verzonden met een track&trace. Hier bestel ik zeker nog eens!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, goede prijs

ok

Snelle levering. En goed op de hoogte gehouden van artikelen die niet direct leverbaar waren

Prijs / kwaliteit en snel geleverd

X

Positief

Mijn bestelling werd snel geleverd, ook korting op mijn bestelling, Mijn hond is er blij mee

Zeer snelle en juiste levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering.

perfect

snelle levering, goede prijs. Geen onnodig verpakkingsmateriaal

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR