Uitgebreid assortiment voor een goede prijs

Uitgebreid assortiment, redelijke prijzen en goede service

Zeer snelle levering

Makkelijke website en volgende dag geleverd

Fijne winkel

Ik koop altijd mijn diepvriesvoer voor mijn kat bij Tim`s. Het wordt netjes geleverd voor een goed prijs. Wel zou ik het fijn vinden als een levering niet volledig geleverd kan worden ik hiervan bericht krijg en niet moet bellen hierover.

Alles naar wens

Vriendelijke leveranciers. Alles goed gegaan.

Prima levering

De producten zijn snel en prima geleverd. Doos om De zak kattengrit om scheuren te voorkomen. Mooie prijs, goedkoper dan elders.

Tevreden

Goed duidelijk en snelle levering.

super

Enorm groot aanbod! Snelle service, fijne communicatie! Diepgevroren komt ook echt diepgevroren aan!

Snelle leverin

Snelle bezorging van mijn bestelling

Door de prijs kwam ik bij Tim’s terecht. Maar als de levering slecht geweest was was ik niet teruggekomen. De levering is echter prima. Heel snel en naar wens geleverd.

Volgende dag al in huis. Super snel geleverd

geen duidelijk antwoord op mail

ik wens retour te sturen maar via de website kan ik het retourformulier van dpd niet openen, dan mail ik op ernaar te vragen krijg ik een ander antwoord. dus nog steeds geen retourformulier ontvang

snelle levering en goede prijs!

Bestelling wordt super snel thuis bezorgd. Prima service, klantvriendelijk .

Alles snel geleverd en niet duur

Goede service!

Alles keurig netjes verzorgd. Zelfs een gratis product dat ontbrak werd nog dezelfde dag nagestuurd. Dat, terwijl ik het zelf niet eens in de gaten had.

Goeie service en uitleg en vriendelijk

Goed product, snel en goed geleverd

goed product

Super en snelle levering.

Mojn dochter was erg blij met haar kado en de snelle levering

Top vlees

Graag zou ik korting ontvangen. Ik bestel 2x per maand . 60 rollen in totaal. Gaat om natural hondenvlees diepvries Is er geen deal mogelijk bij afname voor een jaar? zou het erg op prijs stellen.

dit is de eerste keer dat ik heb besteld. Opvallend dat dit geleverd werd als aangegeven. Dat in deze tijd voor iedereen erg lastig is. 2 blije honden.

Goede en snelle service

Duidelijke website en zeer snel geleverd. Ook prijstechnisch helemaal in orde.

snelle service

zondag besteld;maandag in huis

Prima service en levering.

Houd zich aan de beloofde levertijd en goede service

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR