Goede ervaringen. Tim's is zeker een aanrader!

Diverse malen bij TIM's producten gekocht en naar alle tevredenheid is het afgeleverd bij ons. Geen problemen bij aankopen of andere zaken. Ze zijn duidelijk in hun aanbod en de beschrijven dit ook. Als klant weet je waar je aan toe bent. Super goed. Dus zeker een aanrader voor iedere (dier)enliefhebber. Geen min-, maar adviespunt: Voor het assortiment zou ik graag wat meer hertenproducten terug willen zien.

Ik vind prijs heel goed

prima ervaring

Goede snellere levering, vriendelijke postbode en alle spullen in goede orde ontvangen. Fijne prijs.

Goede voeding en zeer snel geleverd

goede producten en vlotte afhandeling

Tim's zou wel moeten overwegen om een andere bezorgdienst aan te stellen. PostNL is onberekenbaar. Ze houden zich niet aan de bezorgtijd: komen te vroeg, te laat of helemaal niet.

Keurig volgens afspraak, snel geleverde bestelling

Top. Heel klantvriendelijk!

Duidelijke uitleg over het voer. Nemen de tijd voor je.

Bijna perfect.

Fijne webshop, ze hebben veel en zijn snel met verzenden. Enige nadeel, vind ik, dat je gratis spullen NIET uit je winkelmandje kunt verwijderen zonder dat ze later bij het betalen toch weer in je winkelmandje zitten. Ik vind dat zonde want dat is voor mij weer (onnodig) afval.

Prima kwaliteit en super snelle levering de volgende bestelling word wederom hier gedaan!

Prima ervaring

Snel en aandachtige service

Brokjes niet naar behoren

Product op tijd gebracht. Alleen het product zelf, brokjes voor pup. Deze waren veel verpulverd. Zelfs boven in de zak, beetje jammer dit eten ze niet op alleen de hele brokjes. Heb twee zakken besteld, andere nog niet open gemaakt. Na contact met Tim’s een nieuwe zak gekregen. Super bedankt voor de service

Top qualiteit en top service

zeer snelle levering

Supersnel, superkwalitatief!

Een ruim assortiment, met een steengoede prijs kwaliteit verhouding! Supersnel geleverd!

Zie onderstaande

Goede producten en snelle service

Prima service snelle levering!

Zie boven

Alles is perfect. Al hele tijd klant en dat zal zo blijven. Bedankt voor de de extra korting.

Ontzettend goede service!

Ik had een aantal artikelen besteld. Helaas is er bij PostNL wat mis gegaan en is het pakketje niet aangekomen. Toen ik contact opnam werd er direct een nieuw pakket gestuurd en gingen zij achter PostNL aan. Ontzettend fijne service!

Erg blij met tim's

Al meerdere keren besteld bij tim's. Altijd snel geleverd en goede service.

Evenals vorig jaar ook weer snelle levering en laagste prijs van dit product.

TiM’s B.V. Is perfect.

Snelle levering van het product.

Erg tevreden

Snelle levering en goede verpakking l

Topservice

Kwaliteit en scherpe prijs

correcte afhandeling!

correcte afhandeling!

Prijselijk en snel geleverd

Uitstekende koop

Prijs/ kwaliteit staat in goede verhouding met elkaar. Enig minpuntje was dat de levertijd nogal lang was.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR