Snelle levering duidelijke afspraken alleen jammer dat je bij bestelde diepvries producten het piepschuim niet recyclebaar Is verder top

Alles snel geregeld!

Donderdag besteld en vrijdag keurig in huis!

Gewoon top

Verpakking was kapot/open

Bij het openen van de doos, kwam ik er achter dat de verpakking van mijn bestelling kapot en open was. Ik heb hierover gemaild, maar heb bijna een week later, nog steeds geen reactie. Jammer.

Altijd goed

prijs is voordeliger als de winkel

De bestellingen zijn uitstekend en altijd snel

ik vind alles goed bij jullie de levertijd is super snel

Product op tijd en doet wat het moet doen

Zie titel

Hele snelle service

Goede service, veel aanbod, goede prijzen!

snel en goed

Snelle levering, groot assortiment

Alles volledig volgens afspraak

Snelle levering, echter bleek een van de producten open en mogelijk gebruikt. E-mail gestuurd en direct antwoord dat ze het super vervelend vonden en direct een nieuwe op zouden sturen. Deze had ik de volgende dag al binnen! Goede service

Correcte vlugge levering

De bestelde goederen zijn correct en tijdig geleverd. Ook van de prijs en kwaliteit heel tevreden.

Doet wat het belooft

Doet wat het belooft

Goede snelle Service

Goede Service

Goede producten en snelle levering

Een breed assortimentmet veel keuze in verschillende prijsklassen. Kortom voor ieder zijn ding. De levering via PostNL verloopt vlekkeloos. De dozen van 28 kilo per stuk worden keurig door de koeriers naar binnen gebracht.

Niet duur

Makkelijk, snel en zeer correct

Fijne webshop. Snelle levering. Aanrader dus!

geweldig!

zeer snel en levering altijd verzorgd

Prima artikelen, snelle levering, goede prijs

Efficient service

Mistakes speedily corrected.

Levering in 3x

Producten zoals verwacht, levering echter wel in 3x Goede klantenservice met uitleg.

top

Goede site ben er blij mee.

Gewoon altijd correct en op tijd en goede informatie

Super tevreden

goede kwaliteit dierproducten voor een betaalbare prijs eenvoudig en snel bij je thuis geleverd wat wil iemand met zoveel diertjes als ik nog meer. Groot gevarieerd aanbod en ook bij telefonische vragen is de service dik in orde.

Super tevreden

Mijn artikelen waren super snel in huis! Er was er eentje beschadigd, wat altijd kan gebeuren! En er werd meteen een nieuwe opgestuurd , en die was ook weer super snel in huis! Heel tevreden klanten hiero!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR