snel en correct

snel en correct

Kwaliteit product matig tot slecht

levering van het product wat prima en op tijd, echter zoals het product omschreven staat werkt het niet tot slecht.

Oke

Pfff gewoon oke

Lekker snel geleverd

Goed product ( hondenbrokken) Snel geleverd

Goed, snel en betaalbaar

Prima service, snelle levering Geen gesjouw met zware zakken

Snelle levering, goede service, nette prijzen.

Duidelijk zoals beschreven produkten

Snel, duidelijk en zoals beschreven producten goed ontvangen.

Beperkte ervaring. Bestel eigenlijk alleen maar één product. Maar dat wordt dan ook per omgaande geverd, geen verzendkosten en via Post NL, wat écht veel beter werkt. Top!!

Pakket slacht verpakt

Voer besteld maar bij aflevering bleek de zak stuk te zijn in de doos. Dus was scheppen en stofzuigen. De bus met visvoer bleek een scheur in te zitten. Beter verpakken lijkt mij de oplossing. Overleg gehad met Tims's en het werd keurig opgelost.

ZEER GOED - supersnelle levering - goede producten

producten zijn kwaliteitsvol, worden supersnel geleverd, veilige betaling. Zeer goede klantenservice. Als je een mail stuurt heb je snel antwoord. Je kan uw bestelling op elk moment online volgen, ook met trackentrace in je mailbox. Postnl levert steeds bij mij, hebben een uitstekende service !! Kortom, een ECHTE AANRADER !! Ook regelmatig kortingen in %.

Dit is de eerste keer dat ik besteld heb bij Tim's en ben er tevreden over,

Snelle verzending en goede prijs

Was op zoek naar een waterfontein voor mijn katten. Na wat googlen bleken de prijsverschillen, van het model dat ik op het oog had, groot en Tim's was veruit de goedkoopste. In de middag besteld en de volgende dag geleverd. Heel tevreden, en mijn katten ook!

Goed!

top!

duidelijk en correct, snelle levering.

Goed service zowel voor- als naverkoop

Hallo, Er was een probleem bij de levering van de pampers, maar dit is zeer professioneel opgelost door de winkel. Met nog een extra korting erbij.

Jammer dat postnl het bij een verkeerd adres heeft afgeleverd waardoor we niet wisten waar ons pakket gebleven was. Uiteindelijk goed gekomen.

Goede klantvriendelijkheid en snelle levering. De prijs is ook goed.

Fijn bedrijf

goede service. Fijn dat er achteraf betaald kan worden. Niet te duur

goede en vlotte levering.

in de aanbieding staan vliespindaas geleverd kale pidaas. is voor de vogeltjes niet erg maar toch?

Zeer tevreden Snelle levering Niet te duur

Snelle levering en goede kwaliteit

Blij met onze bestelling die snel werd geleverd en kwalitatief goed was!

Vlot en goed produkt

Zeer snelle en vlotte levering

Goede service , snelle levering

Top service , had 2 van dezelfde dingen besteld , in de verpakking bleek er maar 1 in te zitten . Meteen een mail gestuurd , kreeg binnen enkele uren al en reactie , en werd netjes de volgende dag al nagestuurd . Top .

Tevreden

Geweldig, altijd op tijd geleverd

Geweldig, altijd op tijd ,volgens afspraak geleverd. Top

71 Hongkongstraat