Goedemorgen service en prijs / kwaliteit verhouding

Goedemorgen service. Goede kwaliteit.

Helemaal tevreden

Snelle service, wordt goed op de hoogte gehouden wat je bestelling betreft...

Bestelling snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling

Zeer snel geleverd

Snelle levering goed voer

Goede kwaliteit goede prijs snel geleverd

super

snelle levering en product naar waarde beschreven.top

Netjes en snel bezorgd, top verkoper!

Netjes en snel bezorgd, top verkoper!

Probleemloos verlopen

Probleemloos verlopen

veel keus snelle levering

Snelle afhandeling

Bij vroege bestelling de dag erna geleverd. En mijn honden zijn tevreden!

Goedkoop en snelle levering

Mijn hond was stram en lusteloos, na aanraden van iemand glucosamine gekocht Hond voelt zich stukken beter en veel enthousiaster

Bestelling is zonder problemen geplaatst, en de volgende dag al geleverd. Ondertussen van zowel PostNL als Tim's verschillende mails gehad over de voortgang van de levering, zodat ik constant op de hoogte was.

Snelle levering!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit!

Snelle levering, uitstekende service!

Top service!

al meerdere malen bij Tim's besteld en een aantal keren is het niet helemaal goed gegaan, bezorging duurde erg lang en moest daarna ook nog nageleverd worden.... Ik ga er maar vanuit dat het door het virus komt dat het allemaal wat lastiger was te leveren. Overigens wel een enorm goede klantenservice! Afgelopen week opnieuw besteld en nu in 2 werkdagen het voer geleverd. Top!!!

Koelmat besteld voor mijn hond. De grootste IMAC mat. Snelle levering en een geweldige mat waar ze direct dankbaar gebruik van maakte. Top.

Beste prijs en een supersnelle levering!

Ik heb bij jullie (incl. Verzendingskosten) het product waarnaar ik zocht nog goedkoper gevonden dan elders. Ook heb ik het savonds laat besteld en was het er de volgende dag al! Uitstekende service!

Super service goede opvolging en snelle handeling

Zeer snelle afhandeling

Makkelijk te bestellen Veel keuze Zeer snelle levering

Van een onvoldoende naar een dikke voldoende

Ik had zeer dringend kattengrit nodig maar was al een paar dagen beroerd. Vandaar mijn keuze om dit online te doen. Tim's gaf aan dit de dag erna te leveren en vol verwachting vernam ik dat dat niet doorging. Zeer teleurgesteld ben ik een andere zak gaan moeten halen. Maar na zeer prettig mailcontact en een lief snackpakket voor de beestjes is uiteindelijk alles opgelost. Ik hoop dat bij een volgende bestelling alles goed gaat!

Post NL had mijn pakket niet geleverd !! Ik heb contact met Tim s opgenomen en waren heel vriendelijk ! Hebben direct terug een pakket opgestuurd en volgende dag had ik het ! Gewoonweg geweldig

Perfecte webwinkel voor dierenliefhebbers

Alles loopt op wieltjes bij Tim’s. Bestellingen worden goed opgevolgd en bij problemen krijg je een goede ondersteuning.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR