Super mooie k9 tuigjes ,snelle levering

leuke kleur prima kwaliteit

super service

juiste prijs ; goede service

Goed product, snel geleverd en scherp geprijsd

Dit is de eerste keer dat ik bij Tim's bv op een aanbieding inga. Na de ingredientenlijst te hebben overlopen is deze hobdenvoeding quasi gelijk aan wat ik gewend ben te kopen maar de prijs is nagenoeg de helft. Mijn honden lusten het voer en stapten zonder probleem over. Prima voer !

Beste onlinewinkel voor mij

Goede producten en zeer vlotte levering

Scherpe prijs vlugge service

Ruim assortiment scherpe prijs snelle levering

Super service

Goeie service

Had pakket snel thuis geleverd, goede kortingen

Ben zo blij met jullie

Goed verpakte levering

Product Duck besteld. Was er redelijk snel en goed verpakt daar het diepvries product is. Tevreden klant.

Leuke site, makkelijk bestellen, en gratis verzenden.

Leuke site, makkelijk bestellen, en gratis verzenden.

Goede en snelle service

Zeker een aanrader zeer goed en snelle levering bij problemen worden die onmiddellijk behandeld en snel antwoord wordt alles aangedaan om het in orde te brengen

Overzichtelijke website en supersnelle levering.

Goede overzichtelijke website en binnen een dag geleverd.

Heel goed...

...alleen geen kaartjes voor dolfijnenshows in prijsvraag doen. Verder vind ik het super dat Tim's geen dieren in de winkel verkoopt, juist vanwege dierenwelzijn. Geef een dier uit een asiel een 2e kans! Tim's heeft een goed assortiment en vlotte levering.

Zeer goede service

Onze hond heeft een gluten allergie en krijgt Al enige tijd de glutenvrije brokken van Wooof en doet het daar super op. Brokken worden na bestelling altijd snel bezorgd.

Zeer goed.

Klanten service zeer vriendelijk en correct geholpen met retourneren van een artikel. Website zeer overzichtelijk.

Goede service, goede prijs, snelle bezorging

goede prijs, snelle bezorging

Bestelling bleek heel snel ingepakt en verzonden. Correcte en up-to-date info meteen op mail. Ondanks dat ik zelf verkeerde postcode had ingegeven, toch 1 dag later probleemloos bezorgd. Hele vriendelijke man in het callcenter ook, die mij geruststelde dat het pakje wel zou aankomen.

Snel en goedkoper

Bestelling de volgende dag in huis en nog goedkoper ook

Goede service en niet duur

Snel verzonden en stukken goedkoper voor hetzelfde merkartikel

Met regelmaat bestel ik hier mijn konijnenvoer. Regelmatig krijg ik een leuke actie aangeboden voor een gratis product bij mijn bestelling. Vaak wat lekker voor de hond. Dit vind ik een leuk extratje. De bestelling kwam snel binnen. Communicatie via email over bestelling ook netjes geregeld.

Goed product en goede service.

Goede producten tegen een scherpe prijs en een snelle levering. Zeer tevreden.

Slechte verpakking.

De doos waar ruim 28 kilo aan kattengrind in zat viel bijna uit elkaar in de handen van de bezorger, toen ik hem wilde verplaatsen viel hij uit elkaar. Bij betere verpakking zou ik jullie aanbevelen.

Goede ervaring.

Jullie hebben het assortiment dat ik wens voor mijn landschildpadden. De prijs is ok maar kan beter. Voor mijn overige dieren vind ik het niet zo interessant om bij jullie te bestellen. Mijn excuses.

Zoals verwacht, prima firma.

Goed product

Levertijd mag of beter nageleefd worden of bij bestelling anders vermeld worden. Had op een vrijdag vroeg besteld vanwege het warme weer, zou het zaterdag komen. Toen werd het maandag.. Terwijl levering wel stond op zaterdag

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR