goed op tijd

zeer tevreden over de bestelling en aflevering

top

zeer goed en prima levertijd

Altijd top

Snelle levering, diepvries goed verpakt. Super!

Goede en snelle service

Super en snel

Heb de Activet mat zapper gekocht een hele mooie borstel en snel geleverd

Snel en makkelijk

Makkelijk bestellen en vriendelijk.snelle levering

Vertraging zonder berichtgeving

Voor mijn diepvries bestelling van 24 kilo had ik er goed op gelet om op een moment te bestellen dat ik thuis zou zijn voor de levering. Echter werd het pakket niet verstuurd binnen de beloofde tijd, waardoor ik niet thuis zou zijn wanneer het pakket geleverd zou worden. Ik werd niet op de hoogte gesteld van de vertraging, wat ik wel kwalijk vind. Vervolgens heb ik ook via mail mijn ongenoegen geuit over deze gang van zaken, maar de reactie daarop vond ik nogal lauw en weinig begripvol. Edit: Na deze review heeft Tim's opnieuw contact met mij opgenomen is het wel naar tevredenheid opgelost gelukkig!

Super service

Product bleek anders dan op de website, daarom goede tegemoetkoming gekregen! Blij mee.

Uitstekende service en levering

Goede communicatie via mail.Snelle levering en mooie aanbiedingen. Prima service dus.

Niets ontvangen

Zeer slecht. Pakket is wel verzonden zeggen ze maar kwijt geraakt of zo bij post. Nl. Ze gaan dit onderzoeken. Alleen heb ik niets tot die tijd. Geen geld geen pakket. En ze zijn zeer slecht te bereiken. Eerste ervaring is gelijk een slechte ervaring

Nog nooit ontevreden geweest

Altijd correct en snel

Prima kattenbak

De kattenbak op zich is makkelijk in gebruik omdat je geen deksel hoeft te verwijderen om drollen te ruimen etc., maar gewoon de lade naar voren trek. Ook het stapblad zorgt ervoor dat grootste deel van het grind binnen blijft 3n niet aan de pootjes blijft plakken. Echter blijft het deurtje niet goed dicht waardoor het altijd op een kiertje staat. Dit is wel jammer, zo ontsnappen geurtjes wat sneller. Goed scheppen en wat geurverdijver (met Zwitsalgachtig geurtje xd) verhelpt dat dan weer, maar toch jammer voor het aanzicht.

Bedrijf is goed , alleen pist bedrijf wat minder

Makkelijk te bestellen. Ik bestel eigenlijk elke keer hetzelfde maar je kan geen bestelling opnieuw aanklikken. Je moet nu elke keer alles opnieuw opzoeken.

Ik bestel, zij leveren.

Makkelijke site. Snelle levering.

Fantastisch, snel,

De band die ik besteld had, bleek toch niet op voorraad te zijn. Hij zou pas geleverd kunnen worden in onze vakantie. Toen ik een beetje in paniek melde dat we dan weg waren kregen we de garantie dat de bedenktijd van 7 dagen dan na onze vakantie in zou gaan. Uiteindelijk hebben we hem 1 dag voor onze vakantie toch nog geleverd gekregen. Daarvoor onze hulde!!

Ruime keuze voor schappelijke prijzen

Bestel al jaren bij Tim's. Mooi assortiment en nette afhandeling.

In mijn optiek valt er niets te verbeteren. Alles tip top in orde

gaat altijd goed goede spullen

altijd blij met Tim

Open communicatie tussen klant en bedrijf

Stappen worden steeds medegedeeld wat er gebeurd met je pakketje, track&trace maakt de service betrouwbaar en de bijhorende informatie over een eventuele retour wordt duidelijk verkondigd wanneer nodig.

Geweldig, ondanks coronation, snel en zorgvuldig geleverd

Ik ben dik tevreden hoe zorgvuldig er omgegaan wordt met de bestelling, als er iets tussenkomt wordt je netjes op de hoogte gebracht dat het eventueel iets langer kan duren, maar ondanks dat ging het toch nog erg snel. (Coronatijd)

Goede service, snelle levering

Ruim assortiment, goede service, snelle levering

Tevreden over correcte levering

Tevreden. Goede prijs

Snel geleverd maar zak was open geweest

Het voer werd snel geleverd maar het was duidelijk dat de zak open gescheurd was geweest en weer dichtgeplakt. Tim's heeft dit, na mijn klacht, echter snel en naar tevredenheid opgelost. De klantenservice werkt prima bij Tim's

Tevreden❤️

Na meerdere bestellingen nog steeds heel tevreden!

Aanrader

De productenen levering zijn gewoon tip top in orde. De prijzen zijn ook interessant. Bedankt!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR