Vrijdagmiddag besteld en zaterdag in huis.

Snelle levering en goede prijs

Zeer snelle levering zonder gedoe.

Met heel veel plezier plaats ik een bestelling bij Tim's BV. Dit omdat mijn opdracht zeer snel verzonden wordt. Bovendien heb ik niet te klagen over de kwaliteit van het geleverde. Daarnaast wordt de bestelling zeer keurig verpakt waardoor breuk nagenoeg uitgesloten is. Bedankt.

Goede website

Snelle levering goede kwaliteit

De goedkoopste

Snelle levering en de goedkoopste !

Goede communicatie

scherpe prijs, snelle levering.

Netjes aantal keer op de hoogte gehouden van de leverbaarheid van het product. Toen het product uiteindelijk niet leverbaar bleek, snelle terugstorting van de betaling. Alternatief product was de volgende dag geleverd.

Duidelijke website en goede service

Ik heb 2 dingen besteld en het ene was direct beschikbaar en de andere later maar werd perfect op de hoogte gehouden.

Super snelle levering, vrijdag hondenvoer besteld en dit was zaterdag al binnen.

Goede prijs snelle verzendin

Ruime keus goede producten en snelle verzending, top!!

Tevreden

Tevreden van de service en producten van Tim’s. Aanrader

Goed, op tijd, redelijke prijs

Betrouwbare winkel

Redelijk

Wilde betaling achteraf doen en dan ontvang ik van PAY een accceptgiro, dat strookt niet met de verwachting zoals die wordt meegedeeld in het afwikkelmenu

Levering was niet compleet na 1 telefoontje meteen opgelost

We hebben nu al diverse bestellingen gehad en het is altijd snel en goed geleverd. Deze keer was er helaas iets fout gegaan, maar naar 1 telefoontje is het meteen netjes opgelost.

Snelle levering goeie producten

Bestelling gedaan dat was makkelijk en levering was super snel hee blij mee goed verpakt ook

Zeer snelle levering en ruim assortiment

Zeer snelle levering en ruim assortiment

Snelle levering.

Daarmee zeer klantgericht gewerkt.

Mijn ervaring is zeer positief

Ik ben erg tevreden met de service van TIMS. Soms komt een pakketje wat later aan maar, dit word dan ook netjes door gegeven. Het allerleukste vind ik nog wel de standaard kleine kadootjes die ik mee gestuurd krijg van TIMS voor mijn geliefde huisdieren. Dat kleinigheidje maakt het een stuk persoonlijker. Ik kan TIMS aanraden "wat ik ook doe" aan al mijn vrienden.

Zeer tevreden!

Duidelijke en goede website, scherpe prijs en snelle verzending.

Snelle levering! Top!

Snelle levering! Top!

Goede prijzen en service!

Top service en snelle levering. Zeer klantvriendelijk ook!

Veel prijzen vergeleken en met dingen als kattenbak en reismandje is Tim het voordeligst! Supersnelle levering naar België,dag erna al binnen! Lara's kattenvoer zag ik nadien bij Maxi Zoo aan 6,29 voor 2 kilo, en bij Tim's heb ik 7,99 betaald, dat vond ik wel een serieus verschil aan prijs!

Vlugge en correcte levering.

Eerste bestelling viel fantastisch goed mee.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR