Producten tegen goede prijs

Razendsnel geleverd zonder morren.

Goede producten en service

Super snelle levering. Top product.

Snelle levering. Goede service

Bestelling en daarna levering correct en snel

Zoals deels hierboven omschreven. Prijs, kwaliteit en leveringstijd.

Product niet naar verwachting door behandeling?

Een nieuw exemplaar hondenkussen van Lex & Max besteld. Identiek aan het 3 jaar oude wat vermufte exemplaar. De kwaliteit van de tijk is een niveau minder en het binnen kussen dermate verfrommeld dat er me een plof kussen licht ipv een strak gemodelleerd exemplaar van 9 cm dik. Onze labradoodle licht er minder lekker op maar het is al in gebruik genomen gegeven door mijn dochter die het ontving.

Aanrader snelle levering keurig verpakt.

Keurig verpakte en snelle levering met track en trace Aanrader

Precies wat ik verwachtte

Positief

Products matching, fast delivery, good prices.

Ordered online 100 liters of cat litter and one bag of cat food. Everything was delivered on time and well packaged.

Spullen waren snel in huis en waren keurig verpakt.

Snelle levering, goede communicatie

Snel geleverd. Goede keuze en overzichtelijke website. Fijn dat de bestelling gevolgd kan worden.

Snelle en correcte levering.

Genoeg keuze en gunstige prijzen.

SUPER!!

Zeer stipt, beste kwaliteit/prijs verhouding

Goede Kwaliteit

Snel geleverd en goed kwaliteit

Geachte Mijn beesten zijn altijd heel blij als ze een nieuw mandje of buis krijgen. Voelen zich prima als ze daar inzitten en liggen. Dank u

Snelle levering. Goede spullen

Goede prijzen. Snelle levering. Gewoon top

tevreden

prima product, goede levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding gekoppeld aan goede snelle service!

- Snelle levering en doorlooptijd van geplaatste orders. - producten zijn goed geprijsd in vergelijking met andere aanbieders.

Goed product

Makkelijk bestellen

Snelle levering,goede producten/kwaliteit

Goede service tegen scherpe prijzen.

Het aanbod voeders bij Tim BV is ruim en scherp geprijst, de levering is snel en accuraat en de betaling is mogelijk op alle moderne manieren.

Snelle levering en goede prijs.

Fijne service

Ik vond de kwaliteit van het vogelbadje dat ik besteld had niet zo goed. Het begon al te roesten. Ik heb een nieuwe toegestuurd gekregen. Heel fijne service! Wat nog handig zou zijn is dat je een opmerking bij de bestelling zou kunnen toevoegen...

Bestel er regelmatig En dit zal blijven doen fijne winkel klantvriendelijk snelle levering

Wanneer ik besteld heb volgt vlot de aflevering.

Zie boven

Op donderdagavond bestelling geplaatst en zaterdag geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR