Super tevreden

Zeer correcte behandeling. Duidelijke communicatie. Hele snelle levering.Eerste keer besteld, maar kom op zeker terug!

Ik heb op zaterdag iets voor mijn huisdier gekocht in Tim's webwinkel. Op maandag werd de bestelling bezorgd. Ik heb de prijzen van Tim vergeleken met andere webwinkels en, Tim is een van de goedkoopste en heeft toch een ruimaanbod vanvoer en andere artikelen. Kortom, goede prijzen, snelle levering en goede opvolging via track en Trace.

Snelle levering en groot aanbod

Heel tevreden.

Supersnelle verzending!

Helamaal top!

Leuk dat je ook als presentje een aansteker mee geleverd krijgt.

Scherpe prijzen, snelle levering !

Snelle levering, nette prijzen

Mooie koelmat voor mijn hond gekocht. Nette prijs en snelle levering.

Ik heb een prima ervaring bij Tim's

Echt een mega snelle service!

De prijs is echt gunstig! En de levering pijlsnel

Correct en snelle levering

Zonder problemen

Alles verliep snel en onze bestelling kregen we zelfs al de volgende dag

Slecht met de levering

Ik had meerdere voedings producten besteld voor mijn hond. Op 3 verschillende bezorgmomenten kwam het aan. De eerste 1,5 week na de bestelling. Voor de andere producten ben ik na 1 week gaan bellen om te weten te komen wanneer het bezorgd ging worden, dat zou een week later bezorgd worden. Zoals beloofd kwam het aan maar ik miste nog 8 producten die weer 1 week later bezorgd werden. Ik had de voedingsproducten bij een ander besteld omdat het voer op was en die bezorgde de volgende dag. Dit is de tweede keer dat dit mij gebeurt bij jullie dus jullie begrijpen dus dat ik niet te vreden ben en zal ook nooit meer wat bij jullie bestellen.

Perfecte service

Ruime keuze en snelle en correcte levering

hele snelle service

bestel graag opnieuw, heel tevreden

X

Prima service en prijso

Snelle levering en alles wat we nodig hebben.

Super service! Fijne producten

Snelle service binnen 2 dagen bezorgt! Perfect hooi voor onze kieskeurige konijnen. Heel blij met Tim’s

snelle levering van mijn bestelling

Duidelijke website, meerdere mogelijkheden om te betalen en supersnelle levering.

Prima opvolging en communicatie.

Vlotte levering. Spontane ontvangst van de factuur. Eén product was onvolledig. Directe opvolging en correctie.

Mijn pakketten die gebracht worden door Post NL zijn steeds stipt op tijd wat niet altijd kan gezegd worden van andere couriersbedrijven.De gevraagde producten zijn steeds voorradig en aan een schappelijke prijs. Indien de service zo blijft zal ik mijn bestellingen blijven plaatsen bij Tim.

Binnen een geleverd

Hondenbuggy gekocht voor een goede prijs en snel geleverd. Ben erg tevreden!

Topservice!

Product was beschadigd tijdens vervoer. Na 1 telefoontje naar Tim's werd het product dadelijk opnieuw opgestuurd en kregen we de dag erna alles tiptop binnen. Super service!

Betrouwbare leverancier

komt afspraken na en een ruim assortiment.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR