Snel besteld en geleverd

Snel

Duidelijke website en snelle levering!

Duidelijke website, groot assortiment en snelle levering.

Ruime keuze, snelle service, zeer goede klantendienst!

Ik kreeg Tims aangeraden door de fokker van mijn hond. Sindsdien heb ik alleen maar bij Tims besteld. Het assortiment is zeer ruim dus keuze genoeg. De levering is ook snel dus als je plots het einde van de zak eten ziet, kan je nog steeds bij Tims bestellen en moet je niet uitzonderlijk naar een winkel. Daarnaast zet Tims niet alleen de dure producten in de kijker maar zeggen ze ook welke producten er prijs kwaliteit het beste uitzien. Dat schept vertrouwen. Toen ik vragen had over gepast voedsel voor spijsverteringsproblemen, kreeg ik heel snel een uitgebreid antwoord vd klantendienst.

Gewoon super

Ik had eigenlijk spijt van mijn impulsieve nachtelijke bestelling?Maaarrrr.....vlug geleverd en klopte precies,helemaal happy dus,en tevreden!Zal zeker vaker hier bestellen

Geweldig en netjes

de site is betrouwbaar en ze hebben evht veel verzendig is ook snel en netjes !! Echt top

Heb nu twee of drie keer wat besteld een keer een föhn en plasmatjes en nog wat Anders altijd op tijd binnen gewoon super

Probleemloos

Eenvoudig bestellen, klik en klaar. Dingdong!

Zeer vlug en correct geleverd

Zeer vlug en correct geleverd en ook de prijs is heel scherp

een zeer goede ervaring

snelle levering en goede service ik raad het iedereen aan

Super goede en snelle levering

Pakket was de dag erna al hier en helemaal in orde.

Snelle levering en altijd goed

Top producten en snelle levering

Altijd brokken van het merk renske en me honden vinden het fantastisch! Geen diarree meer!

heel goed

uitstekend

Alles prima in orde!

Sneller levering, alles heel vlot verlopen! Goede service

Positief

Positieve ervaring, scherpe prijs, zeer korte levertijden.

Zeer goede service.

De bestelling is zeer snel geleverd.

Goede en snelle levering

Tevreden

Super, sales van goede kwaliteit en snel geleverd

Ik ben altijd super blij met de service en de snelle levering. De spullen zijn allemaal kwalitatief hoogwaardig.

in één woord: GEWELDIG

Iets bestellen en de volgende dag al binnen. Je wordt netjes op de hoogte gebracht. TOP!!!

Bij Tim`s een goede service ervaren

Had in mijn bestelling wat typefouten gemaakt , waardoor het pakket niet bezorgd kon worden. Heb dit op donderdagmiddag gemeld, dit is door Tim`s gecorrigeerd en zaterdag had ik de bestelling toch al weer in huis. Prima service.

Te lange levertijd

...

Ene dag besteld, volgende dag in huis dus dat is wel prettig. Een minpuntje is dat er op de verpakking van de gedroogde visjes die ik had besteld geen houdbaarheidsdatum staat.

Top voer en snel in huis!!

Goedkoop

Goedkoper voor dit product