Snel geleverd maar niet correct in de maat

Pakje was veel te groot. Aanwijzingen gevolgd zoals aangegeven op de site. Geen tijd meer voor een nieuwe omdat de operatie de 2 dagen erna zou zijn. Prijs was wel keurig.

Alles naar wens.

Duidelijke webshop, snel bezorgd.

Snelle lever i nu goede prijs maar .....

Het product, een automatisch kattenluik welke op de chip van de kat werkt, functioneert niet echt lekker bij mijn kat.

Ik kon goed vinden wat ik zocht, ruime keuze. Het oakje is in goede toestand aangekomen. De aankondigingen via e mail waren oerfekt. En nu speelik al met onze hond met fe spelletjes. Hij vind het te gek en ik ook!!!!! Bedankt. U heeft een nieuwe klant gekregen.

snelle levering betaling achteraf.

Goedkoopste op internet, betaling achteraf, geen verrassing en levering binnen 2 dagen. Geweldig

Super quick delivery

Thanks for the quick service - really appreciated

Goederen werden keurig verpakt geleverd.

Eerste contact met dit bedrijf, lijkt vooralsnog prima. Zending was uitstekend verpakt en spullen zijn van goede kwaliteit. Er zat wat tijd tussen bestelling en uiteindelijke verzending, dit komt ws door overbelasting van koeriersdiensten ivm Corona. De vertraging in verzending werd niet over gecommuniceerd door Tims, dit lijkt me een klein verbeterpunt. Voor een 5 sterren review zou ik ook informatie moeten hebben over klachtafhandeling en retouren, dit is niet aan de orde dus deze info kan ik niet geven.

Heel tevreden

De verzending is altijd snel. Prima service.

Product is netjes en goed verpakt afgeleverd.

Prima, goede info over tijdstip van levering

Prima prijs/kwaliteit en goede info over tijdstip van levering

Goede snelle levering ondanks crisis en goede prijs/kwaliteit

Topprodukt mooi stevige trimtafel

Ruime keus, prettige service.

Prima service, ondanks dat bestelling niet compleet was, na telefonisch contact gelijk in orde gemaakt en alsnog snel kunnen leveren. Prettige communicatie per mail over stand van zaken.

Ik heb nog weinig ervaring met de website.

Dit was de eerste keer dat ik wat heb besteld via jullie website.goed product en goede levering.

Snelle levering.

Helemaal tevreden. Altijd snelle en correcte levering. Niks mis mee!

Goede, snelle bezorging.

Ik bestelde bij TIM's omdat (op dat moment) de Yarrah 10 kilozak het goedkoopst was. De levering was ook erg goed.

Prima verpakt en goede levering

Zoals altijd zeer tevreden vanaf bestelling t/m levering.

eerste bestelling

Nog even afwachten

Prima service en de prijs was de beste

Geweldig bedrijf en zeer betrouwbaar

Geweldig bedrijf en zeer betrouwbaar. Bestel hier al een tijdje ons hondenvoer en ben altijd tevreden. Over zowel het voer als de service

Correct. Stipt.

Niettegenstaande de vreemde omstandigheden werd mijn bestelling correct afgehandeld en opgevolgd.

ik moet het nog ervaren

eerste keer besteld kijken of het de vogels goed bevalt

Veel keuze en goed ge prijst

Twee artikels besteld en geleverd in twee leveringen dus één artikel was sneller geleverd.

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel