Snel verzonden

Snel verzonden en goed ingepakt!

Ruime keuze voor een goede prijs

Een prima webshop met een ruime keuze. Producten zijn over het algemeen beter geprijsd dan bij andere dierenspeciaalzaken. De laatste bestelling was niet volledig geleverd, maar na contact met de webshop werd dit direct nageleverd. Prima service.

Goede en snelle levering. Nederland goedkoopste

Zie bovenstaand antwoord

Prima, snelle levering!

Wat ik wilde hebben kon ik elders niet bestellen omdat het niet in voorraad was. Bij jullie echter wel. Snel geholpen!

Goed en snelle levering.

Ik had hondenvoer besteld met de aanbieding 13,5 kg + 5 kg gratis 2 x. Bij de levering zat die extra 5 kg er niet bij. Gebeld naar TIM en na korte wachttijd contact de dame wist mij te vertellen dat de 5 kg niet voorradig was en wordt nageleverd. Toch wel fijn dat wat op voorraad was is geleverd hebben ze toch 2x moeten leveren. Prima service dus. Verbeterpuntje: Graag had ik geweten dat niet alles voorradig was en werd na geleverd dan was het voor mij duidelijk geweest en had ik niet hoeven bellen.

Normaliter is de bezorging sneller

Heb toch “vreemde” brokken bij moeten kopen, omdat de bestelling te lang op zich liet wachten

Super service!

We hadden nogal haast met de kooi. Na een telefoontje werd de order als spoedopdracht verwerkt. Geweldige service! Hierdoor de kooi ondanks de corona perikelen en drukte bij Post NL op tijd binnen!

Goed en snel geleverd.

Perfect 5 sterren

Perfecte kwaliteit, met een zeer snelle service/levering

Goed en kwalitatief product

De honden zijn er verzot op !!

Super snel en uitstekende service

De bestellingen komen snel en verzorgd binnen. Ook als iets niet te leveren is wordt er contact met je over opgenomen. Heel correct. En geld retourneren is geen probleem en gebeurt snel.

Ze weten wat ik nodig heb aan voeding van mijn hond ze zetten alvast klaar in mijn bestelling

zeer snelle levering

zeer snelle levering

heel tevreden

Bestelling plaatsen, betalen, gaat allemaal vlotjes, maar voor de rest heel blij dat ik bij Tim's kan bestellen, t bespaart me een hoop sleuren met toch aardig wat kilo's als het over voeding ed gaat ! dus super tevreden !!

Super service!

Super service en klantvriendelijk!

Bestelling snel afgeleverd

Zéér tevreden!!

Mijn bestelling werd heel snel geleverd, product zat goed verpakt en was te koop aan een goede prijs, kortom prima service :-)

Vriendelijke mensen

Product netjes. Alleen iets vergeten om op te sturen en de vriendelijke mensen daar hebben het probleem snel opgelost

Great assortment, fast delivery!

Nice and fast service, our dog is with every new delivery very happy! :-)

Goed en een snel leverend bedrijf

De Prijs is nagenoeg het goedkoopste wat ik kon vinden van Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic Kattenbakvulling, 14 LTR . Ik heb hier 6 zakken van gekocht en er zaten geen verzend kosten aan verbonden en super snel geleverd in corona tijd. Bedankt voor de goede service. Met Vriendelijke Groet Rene Lenderink

Makkelijke site met bestellen, iets vertraging in levering, maar dat komt door drukte ivm corona

Na prijsvergelijking was Tim de goedkoopste aanbieder!

Altijd netjes ingepakt en op tijd bezorgd en anders een keurige mail

Betrouwbaar bedrijf dat zijn beloften nakomt !

Snel, compleet en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vlotte en nette bezorging

Netjes bezorgd en goed verpakt. Duidelijke communicatie over levering. Nette prijzen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR