Goed en snel.

SUPER een echte aanrader

Zeer goede webwinkel. Betrouwbaar, kwaliteitsvolle producten, goede opvolging van de bestellingen, leuke promoties, doen wat ze beloven. Als een artikel niet voorradig is sturen ze het vlot na en de producten die wel voorradig zijn worden direct verzonden. Ook veilige betaling. Ook uitgebreid assortiment, goede klantendienst. Ik bestelde er al vaak hondensnacks en schapenkorrel. GEEN minpunten.

Goede winkel.

De website zou wat makkelijker doorzoekbaar moeten zijn. Je zoekt nu bepaalde producten waarvan je weet dat ze ze hebben. Maar kun je niet vinden via de eigen site. Met de juiste zoekopdracht in Google vind je deze wel. De afhandeling van de bestellingen gaat goed. Alles netjes op tijd binnen.

Gewoon goed top

Gewoon goed.

Goede service!

Nadat de eerste opgestuurde band defect bleek werd er heel snel en kosteloos een nieuwe toegestuurd welke gelukkig wel goed functioneerde.

Uitstekende service en goedkoop.

Super service en goed assortiment, fijn dat het lekker goedkoop is!

Gedaan wat werd beloofd.

Eerste bestelling, super tevreden.

Anders bleef ik niet bestellen toch!

Dit zegt alles.

snelle goede service

proberen altijd zo snel mogelijk te bezorgen . goede prijs voor A merken

Goedkoop

Bestel er altijd , maar dit keer was het niet goed verpakt , want de dozen waren alkemaal stuk en waren niet meer te tillen .

Goede prijzen, snelle service

Geen verzendkosten en snelle service!

Goeie opvolging van de gekochte artikelen en binnen de week geleverd.

Goede prijs, levertijd wel ietsje langer dan gewend

Gewoon geweldig

Goede service en producten voldoen aan de beschrijving

Prima service, keurig verpakt en een leuk extraatje

tevreden.

Had een product besteld, was niet tevreden, heb contact gehad met Tims contact centrum, begreep van hun dat ze het vervelend vonden van ik niet tevreden was, was ook misschien mij fout, niet goed opgelet door mij! Maar een lieve dame aan de tel. Heeft het bestelde bedrag overgemaakt naar mijn rekening. Zonder discussie dat noem ik nog eens service !

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering fijne producten

Onze golden retriever is dol op de beloningssnoepjes en gevulde geperste staven. De bestelling is altijd binnen enkel dagen binnen. Alleen de gevulde geperste staven met kip worden soms als 'op voorraad' aangegeven, maar blijken dan toch niet geleverd te kunnen worden. Dat is een puntje van verbetering.

zeer goed

beetje moeten wachten op de levering maar begrijpbaar in deze periode. Leveren wat je vraagt, beantwoorden onmiddellijk je mails. Niets op aan te merken. Honden voeding, kattenbakvulling en katteneten. Alles bestel ik momenteel bij jullie en mijn beestjes zijn tevreden.

Snelheid van bezorging

Ruim assortiment. Nette prijs en goede service

En Top!

Prima bedrijf

Goede service..fijne prijs

Duidelijke communicatie en altijd alles net op tijd geleverd

Prima service, komt afspraken na.

Na bestelling keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. En zelfs nu in corona tijdperk keurig op tijd geleverd.

Snelle levering, binnen 2 dagen In huis.

Netjes verpakt en sneller in huis dan verwacht.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR