Altijd correct vlugge levering groot assortiment voor mij meer dan dik in orde

Ideale online dierenwinkel

Ruim aanbod en goeie prijzen, nooit problemen gehad met de producten. Ik kan voor al me huisdieren hier terecht.

Mooi verpakt, goed product. Levering meer vertraagd dan normaal

Normaal echt super snelle levering. Duurde nu 6 dagen. Verpakking van product en kwaliteit super

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Niets op aan te merken, gewoon goed!

Zeer vlotte + goede service

Duidelijke website + vlotte levering1

Erg tevreden

Duidelijke website, prijzen zijn oké, produkt is goed verpakt en snel geleverd.

De bestelling was er nog eerder als verwacht

Greyhound brokken besteld voor mijn windhond....ben benieuwd naar het verloop daarvan, want het is een andere soort dan ik eerst had...de tijd zal het leren vr.g.Emmie

Doen wat ze melden op de website!

Prima webshop, overzichtelijk en gunstig geprijsd. Snelle levering. Dik tevreden met mijn aankoop.

Tevreden

Goede prijs, snelle levering

Leuke prijs en snelle levering

We hadden voor onze oude hond matjes nodig om te plassen snachts. Deze bij Tim’s gevonden voor een leuke prijs. Besteld en was snel in huis. Volgende keer weer!

In het weekeind besteld zondag al verstuurd maandag binnen Supersnel! Goede track en trace. Precies zoals de klant het graag ziet.

Wordt (ondanks corona) snel geleverd. 2 verbeterpuntjes: - betere dozen voor zware inhoud gebruiken en/óf bij meerdere pakketten beter verdelen. 2 dozen ontvangen, 1 was door tillen gescheurd door gewicht, de ander zat nauwelijks wat in. - de mogelijkheid om als je track and trace met leverdatum krijgt nog om te switchen qua afleveradres.

Top webwinkel!

Bestellen makkelijk, snelle levering en uitstekende prijzen!

Precies wat ik had verwacht

Alles klopte met de omschrijvingen. Dus dik tevreden. Geen nare verrassingen en ik denk dat onze muisjes veel plezier gaan beleven aan de hangbrug en het mooie grote plateau

Hier bestel ik vaker

Mijn bestelling is snel geleverd. Ze zijn niet duur. Kort om hier ha ik zeker vaker bestellen

Goede service. Korte levertijd.

Nooit problemen met een bestelling goede service. Snelle leverig. Alles gaat altijd g oed

Prima service, snelle levering

Goedkoop, goede service en snelle levering

Goed eten voor redelijke prijs

Was specifiek opzoek naar voer voor me kangal en dat vond ik hier en ze is er weg van dus. Heb weer een nieuwe zak besteld en als die op is haal ik het weer enz.

Wordt snel geleverd. En tevreden over het product.

Klantgericht gewerkt.

Alles super!

Snel verzonden, Hondenvoer kwam onbeschadigd en goed verpakt. 5 sterren!

Corecte levering

Prijs levering klopt 100% met de site

Snel en in orde

Goed prijs en snel levering. Zou het mogelijk bij bestellen van kattenbakvulling geen verpakt zakken in een kartonnen doezen opsturen? Gewoon het adres zetten op elke zak: het is beter voor de milleu :)

Uitstekend service snelle levering

Goede service en snelle levering.

Correcte handelaar

Mooie spullen aan een mooie prijs.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR