Snelle en nette levering

Goeie service

Mooie site. Snelle levering

Mijn hond vliegt op zijn eten af!

Als je pup het eten niet lust, Tims dog food is een must. Bedankt ook namens Koda

Prima!!!!!!

Goed verpakt!!!

Alles volgens bestelling en afspraak

Super service en breed assortiment

Super service en breed assortiment

Snel bezorgd

Goed verpakt en snel bezorgd met DPD, gratis retourzending.

Ik had een fout bij een bestelling gemaakt,heb telefonisch contact gezocht en werd heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

goede service, grote keuze, vlotte levering

1 vd weinige firma's die je altijd correct informeren over de levertijd en zich daar ook aan houden, ruime keuze

Snelle reactie op mail en problemen

Voor de eerste keer besteld. Snelle levering.

tof

zeer goede en correcte leverng

alles loopt correct

perfect en klant vriendelijk

correct

heb het hele pakket ( hondenbeschermdeken voor in auto) goed en binnen de afgesproken tijd ontvangen.

Uitstekend service and levertijden

Leuke online dierenwinkel

Snelle en nette levering van producten die net iets anders zijn dan die van de standaard dierenwinkel. Top onze (knaag)dieren zijn er heel blij mee!

uitstekend assortiment, snelle levering

Perfecte producten maar zeer rommelig qua verpakken en versturen

Het hondenvoer dat ik bestel is super, mijn hond is een zeer lastige eter. Ik bestel 2 smaken en van beide 20 stuks. Normaliter zitten ze per 10 in een kartonnen tray. Ik verwacht dan 4 that's, maar helaas halen jullie alles los en "gooien" het los in een doos. Vaak wordt het niet goed met breed tape dichtgeplakt. Postnl heeft meermalig de zendingen opnieuw dichtgetaped omdat er anders zakken voer uit kunnen vallen. Ook leveren jullie soms in delen maar zit er geen pakbon bij en moet je wachten wanneer de rest komt. Per bestelling ben ik een kleine €90,- kwijt maar moet ik toch nog BEZORGKOSTEN betalen, veel bedrijven leveren gratis vanaf €50,-. Maar 1 ding is zeker, jullie leveren wel top kwaliteit en daar gaat het mij om. Mijn dierenarts is zeer tevreden over het resultaat bij mijn hond.

Betrouwbaar

Al jaren afnemer van Renske hondenvoer nat bij heer Tim en zijn collega's. Bestellingen worden altijd snel geleverd. Wel jammer dat er geen kortingcodes meer worden verstrekt.

Goede service en communicatie met een redelijk aanbod van goederen

Goede service en communicatie met een redelijk aanbod van goederen.

Zeer snelle en goede service

Gewoon in orde

Goed gegaan hoor