Gewoon goed

Fijne overzichtelijke voor mij goedkope winkel voor de kattengrint.

Alles goed verlopen bestelling geplaatst snelle reactie en vrij vlug bezorgd heel fijn

Goed product maar duurde even voor ik het in huis had

Product was prima alleen als tip snellere levering.

zeer goed

alles netjes geleverd

Communicatie kan beter

De eerste keer bestellen.. eerst bevestiging dat t leverbaar was- 2 dgn later niet ivm Corona ( begrijpelijk ) toen de keus wachten of geld terug.. omdat wij niks meer hadden heb ik gekozen voor geld terug en een bestelling bij iemand anders gedaan.. geld terug duurde lang- de diepvries vol doordat wij ergens anders hadden besteld en toen na ong 10 dagen ineens een mail dat jullie bestelling onderweg was- paniek hier- waar laten we dat! Uiteindelijk is dat gelukt.. was spannend! Maar de communicatie had beter gekund! Plus... heel belangrijk detail.. we hebben hert besteld en kregen hert/rund en onze hond heeft een allergie voor rund! Gebeld en het verhaal uitgelegd.. fijn gesprek gehad en alles nu naar tevredenheid opgelost! Ik ben blij dat ik gebeld heb!

overzichtelijke site, prima levering en goede prijs

De site doet wat je er van verwacht. De site is overzichtelijk, de prijzen zijn redelijk en de levering is prima verlopen

Snel en goede producten

De producten waren in perfecte staat en de levering was snel. Ik vond het zelf wat onnodig veel inpakmateriaal.

Goede prijs

Koeien voor de hond voor een mooie prijs.

Website/bestellen/betaling duidelijk, prijs-kwaliteit, snelle/duidelijke levering!

Niet duur, nette service

Een bestelling met meerdere producten geplaatst die allemaal netjes geleverd zijn. Het is alleen met meerdere pakketten op verschillende tijdstippen verstuurd waardoor het laatste pakket vrij laat pas binnen kwam.

Vind de verpakking en verzenden netjes geregeld alleen vind ik de tijd tussen het bestellen en leveren vrij lang

Goede kwaliteit

alleen jammer dat er nog 1 artikel nog niet binnen is Maar word netjes opgelost en lag niet aan jullie Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Uitstekende service

Snelle levering en zeer goede service. Aan het artikel dat ik besteld had, zat een klein mankement en dat is naar volle tevredenheid opgelost,

Goede service!

Nooit problemen met een bestelling gehad!

Een aanrader!!

Goede en snelle service!!

Goed voordelig vogelvoer

Mooi strooivoer voor tuinvogels. Mooi schoon en niet een laag meel of stof in de zak.

Super!!

Klantvriendelijk

Goede vriendelijke service. Duidelijke berichtgeving over het bezorgen. Bij problemen zeer vriendelijk en goede oplossingen. Website ook prima. Geen verbeter punten tot nu toe.

Alles heel goed.Snelle levering,niks op aan te merken. Dominique

Helemaal top!

Betrouwbaar, duidelijk en goede prijzen.

Hoewel het artikel net uitverkocht bleek te zijn en ik daardoor twee weken moest wachten, ben ik toch wel tevreden. Het e-mailcontact met Jamie was keurig netjes. Bij de concurrenten was de prijs het het artikel zoveel hoger dat ik het wachten er graag voor over heb gehad.

Fijne winkel goede producten ga zo door

niet te duur.

Altijd alles wat ik nodig heb op voorraad

Zie boven. Ook nog nooit problemen gehad met levertijd oid

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR