Snel geleverd, prima op de hoogte gehouden

Goede producten snelle levering.

Gelijkwaardige producten ten opzichte van duurdere merken, voor een aantrekkelijke prijs.

Snelle levering en niet duur

Snelle levering en foutjes worden goed opgelost.

Snel gevonden, snel geleverd.

Snel gevonden, snel geleverd

Diepvries vis voer

Ziet er bijaankomst nog steeds smakelijk uit.

Goede prijs, snelle levering

Prijs is heel goed, product is goed verpakt, levering is snel. Ik had grootverpakking vogelzaad gekocht, de vogels vinden het heerlijk

Top bedrijf

Top bedrijf. Snelle levering.

Positief

Positief, snel geleverd

Perfect!

Leuke site met groot assortiment.

Gewoon super

Gewoon een super bedrijf mijn berners zijn zot van het speciaal voor berners ontworpen eten echt👍En ook een snelle levering

Te weinig geleverd

Ik had 6 dozen met 6 staafjes a 200 gram besteld en maar 1 doos geleverd gekregen en er zat geen pakbon bij

Laatste levering erg slecht

Ruim 2,5 week gewacht op mijn levering Elke communicatie initiatief kwam van mijn kant. Vervolgens worden er beloftes gedaan die niet gerealiseerd worden. Gelijk daarbij melden dat al mijn eerdere leveringen wel conform afspraak en dus naar volle tevredenheid zijn geleverd. Ik zou graag zien dat bij afwijkende leverdata er door jullie contact wordt gezocht ipv dat ik dat steeds zelf moet doen. Dit lag niet aan de post. Jullie hadden het gewoon niet op voorraad Gr Roy

Geweldig !

Ruim assortiment Snelle levering Prijs kwaliteit prima

ik ben erg tevreden over de service van Tim's.

Zeer tevreden klant

Goed assortiment, aantrekkelijke prijzen en snelle levertijd. Daarnaast wordt er ook goed op email gereageerd.

Goed product

Zeer tevreden en mijn huisdier ook.

goede service

alles op voorraad goede service

Service zoals het hoort

Snelle levering ondanks de coronamaatregelen.

prima webshop!

Altijd vlotte levering en ook niet te duur!

Snel en correct verpakt geleverd

De bestelling wordt snel en netjes verpakt geleverd. Ook is de communicatie over de levering en bestelling goed.

Gemakkelijk, snel simpel!

Duidelijk en overzichtelijke site, goed geprijst en alles werkt soepel.

Net als ik dierenliefhebbers

Ik heb het contact als prettig ervaren. Er is keus genoeg op de site. Behoorlijk snelle bezorging. Waarschijnlijk door de bezorging, was er van de kattenbak jammer genoeg een stukje van de klep af. Waardoor de klep niet bevestig kon worden, gebeld krijg een nieuwe kattenbak. Goede service dus.

Tim's geeft goed gevoel en is bereikbaar.

Ervaring voor de recente aankoop, koerier Postnl niet goed bevonden. De levering duurde op zich al heel lang maar dat was aangekondigd door Tims. Postnl was niet correct. Het product valt wat tegen, te hoge prijs voor de uiteindelijke kwaliteit wat men niet op de site ziet.

Juiste product geleverd

Binnen de genoemde 3 werkdagen geleverd.

Het duurde wat langer door de Coronadrukte maar we werden keurig op de hoogte gehouden. Levering goed verpakt en het klopte.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR